Yin & Sing met Lotte en Hédi

Fri Oct 29 2021 at 07:30 pm to 09:30 pm

De Nieuwe Yogaschool | Amsterdam

De Nieuwe Yogaschool
Publisher/HostDe Nieuwe Yogaschool
Yin & Sing met Lotte en H\u00e9di
Advertisement
Yin Yoga & Singing Circle
Ervaar de magie van hart openende Yin Yoga en bevrijdende Singing Circle.
Yin gaat over vertragen, verstillen en verbinden met jezelf. In contact met innerlijke wijsheden. En vanuit die vertraging ontstaat vaak de juiste beweging. Yin draagt bij aan een leven vanuit je hart. Hédi Carlee ondersteunt deze prachtige beweging naar binnen met verstillende mantra’s. De eeuwenoude klanken in het Sanskrit ondersteunen je bewustzijn en openen je hart. Het woord mantra komt het Sanskriet en het betekent letterlijk het bevrijden van het denken. In hun trillingen zitten heilzame frequenties vervat en uit deze trillingsenergie komt hun helende werking voort.

Door Lotte van Koningsveld & Hédi Carlee

Hédi Carlee is een anagram van Charlie Dée.
Je kunt Charlie kennen van haar melancholische doch frisse popliedjes.
Jarenlang stond ze op de kleine en soms grotere podia’s van Nederland. In 2017 liep ze bij een auto ongeluk hersenletsel op. Op haar weg naar herstel ontdekte ze de kracht van mantra's. Ze schudde haar hoofd en mocht veranderen, ook muzikaal. Daarom schudde ze ook haar naam en zingt ze haar mantra's onder de naam Hédi Carlee. Laat je betoveren door haar mooie stem en frisse benadering van deze eeuwenoude helende klanken.

Lotte is Yogateacher en Bewustzijnscoach. Een burn-out bracht haar op een yogamat op Bali en daar is haar missie ontstaan om meer yin de wereld in te brengen. Om te vertragen, te verbinden en in contact te komen met je intuïtie. Lotte deelt de magie van Yin tijdens haar workshops en retreats. Vanuit haar eigen ervaring inspireert en motiveert ze anderen in zichzelf te geloven en keuzes te maken vanuit je hart.

Datum: Vrijdag 29 oktober
Tijd: 19.30 – 21.30
Kosten: € 39,00
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

De Nieuwe Yogaschool, Laurierstraat 109, Amsterdam, Netherlands

Tickets

Sharing is Caring: