Xavier Valverde på SALT

Sat Sep 25 2021 at 08:00 pm

SALT art & music | Oslo

Xavier Valverde
Publisher/HostXavier Valverde
Xavier Valverde p\u00e5 SALT Naustet er den lille, koselige kafeen på SALT. Bygningen er satt sammen av drivved og annet skrot vi har funnet i fjæra. I peisvarmen blant retro møbler og gamle fotografier presenterer vi intime og nære konsertopplevelser.
Xavier Valverde er en sanger, låtskriver og dikter fra Bolivia som er bosatt I Oslo. I mars 2020 ga han ut debutalbumet «Arde Oslo» som på norsk kan oversettes til Oslo brenner. Sangen «Arde Oslo» er en tur til det indre av byen, gjennom det elendighet, dens ømhet og varme. Musikken kan falle inn under sjangre som latinamerikansk visesang/folk/poesi.
Foto: Sully Reed
Argentinske låtskriver Maria Orieta har gitt fire soloalbum og er nå ute med singelen "Marielle", en sang til minne om den brasilianske politikeren Marielle Franco som ble myrdet i 2018.
Lina Teir er en finlandssvensk musiker og forteller som skriver personlige og politiske viser og spiller blant annet fiolin, gitar og piano. Musikalsk er det alt fra folkelige viser til akustisk punk

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Naustet har sittende publikum. SALT har bordservering, mat og drikke bestilles via app. Menyer og mattilbud finnes her: salted.no/food.
Ønsker dere oppdateringer, om vårt kulturprogram, sauna eller invitasjoner til eventer meld deg på vårt nyhetsbrev.

Event Venue & Nearby Stays

SALT art & music, Festningsallmenningen, Oslo, Norway

Tickets

Discover more events by tags:

Music in OsloEntertainment in Oslo

Sharing is Caring: