Workshop Onderhandelen

Fri Jul 12 2024 at 12:30 pm to 05:00 pm

Equals Clubhouse | Amsterdam

Equals
Publisher/HostEquals
Workshop Onderhandelen
Advertisement
Een eerlijk salaris als vrouw: waarom is dat zo belangrijk en hoe regel je het voor jezelf?
About this Event

In de workshop gaan we dieper in op de situatie omtrent de loonkloof en hoeveel geld je in je carrière misloopt als vrouw. Ook bespreken we daarin de basis van het onderhandelen.

In deze workshop gaan verder op het onderhandelen. We gaan dieper in op belemmerende overtuigingen ombuigen, tegenwerpingen pareren, oefenen met rollenspellen en er is ruimte voor interactie.


Over CHELP

To chelp is een Brits werkwoord, en volgens het Engelse woordenboek betekent het:

1. (vooral bij vrouwen of kinderen) om voor je beurt te kletsen of te spreken. ‘Ze is altijd aan het ‘chelpen ’tegen de leraar.’


In onze taal zitten veel woorden verweven waaruit blijkt dat de vrouw minderwaardig zou zijn. To chelp is hier een voorbeeld van; waarom spreken alleen vrouwen of kinderen ‘voor hun beurt’? Vrouwen zouden júist wat vaker ‘voor hun beurt ’moeten spreken, om te krijgen waar ze recht op hebben: een gelijk salaris bijvoorbeeld.


Marij en Fransje hebben lange tijd gewerkt bij een groot HR bedrijf, waar ze dagelijks salarisgesprekken voerden met sollicitanten. Ze werden voortdurend geconfronteerd met het feit dat vrouwen en mannen op een andere manier onderhandelen over hun salaris. Hier willen ze iets aan veranderen. In deze masterclass word je meegenomen in de noodzaak van, en het beginnen met chelpen.

Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Equals Clubhouse, Raamgracht 6, Amsterdam, Netherlands

Tickets

EUR 37.50

Discover more events by tags:

Workshops in Amsterdam

Sharing is Caring: