Wild Rivers [support: Axel Flovént] - VEGA -Ny dato - Få billetter!

Tue May 24 2022 at 07:00 pm to 10:00 pm

VEGA | Copenhagen

VEGA
Publisher/HostVEGA
Wild Rivers [support: Axel Flov\u00e9nt] - VEGA -Ny dato - F\u00e5 billetter!
Advertisement
Koncerten er flyttet fra 2.05.21 til 24.05.21. Allerede købte billetter gælder til den nye dato. Information omkring refusion modtages på mail fra Ticketmaster.
Wild Rivers genskaber minder om gamle flammer
Døre: 19.00
Showstart: 20.00
Billetpris: 140 kr. inkl. gebyr
_______________________________________________________________
Den canadiske indie-gruppe Wild Rivers byder på smukke og følsomme melodier. Bandet leverer en unik blanding af folk-popsang, der på én gang er indbydende og smittende, og som kulminerer i deres karismatiske liveoptrædener.
Bandet udgav i 2020 den kritikerroste ep Songs To Break Up To, der med sine fængende synths, guitareffekter og korharmonier udvidede deres tidligere lydunivers. Personlige oplevelser blev oversat til relaterbare hymner med referencer til alt fra folk, indie, rock, pop og country.
Deres nyeste single "Love Gone Wrong" fortsætter i samme tematik, hvor de fyldige mandlige og kvindelige harmonier bringer de følelsesladede tekster om smertefulde breakups til livs. Singlen er den første fra deres kommende fuld-længde album.
Support: Axel Flovént
I 2015 udsendte islandske Axel Flóvent ep’en Forest Fires, hvor inspirationskilderne strakte sig fra Bon Iver til Bombaby Bicycle Club. Titelsangen fra ep’en blev en stor success og sendte Flóvent på en rejse, der både bragte ham til Amsterdam og Brighton. Men hjemlandet kaldte, og i Reyjavík skrev han albummet, You Stay by the Sea. Det handler om jagten på et sted, hvor man føler sig i balance. Albummet udkom januar sidste år.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

VEGA, Enghavevej 40, Copenhagen, Denmark

Tickets

Discover more events by tags:

Pop in Copenhagen

Sharing is Caring: