Whammyboy på SALT

Thu Mar 10 2022 at 09:00 pm

SALT art & music | Oslo

SALT art & music
Publisher/HostSALT art & music
Whammyboy p\u00e5 SALT
Advertisement
Langhuset, en arktisk katedral og SALTs største innendørs scene. En scene med et program som spenner seg fra unge entusiaster med iver etter å utforske, til etablerte toneangivende kunstnere.
Whammyboy er den 23 år gamle produsenten, låtskriveren og multiinstrumentalisten Noah Johansen fra Moss. Han ønsker å lage musikk som gjør deg glad når du er trist, og inviterer deg inn i et drømmende univers fylt av fengende melodilinjer og psykedeliske partier, pakket inn en elektronisk basert produksjon. Inspirasjonen er hentet fra de beste elementene til band og artister som MGMT, Tame Impala, og Empire of The Sun.
I oktober 2020 slapp han sin første singel “On My Mind”, som ble lagt inn i TIDAL sin spilleliste TIDAL Rising Norge og som ble omtalt av NRK P3 som «space pop på sitt beste”. Etter hans andre singel “Rocking With You” ble han kåret til Månedens Urørt. Den 24. juni slapp han sin tredje singel “Like We Used To”, en sang som handler om nostalgien av tenåringsforelskelse.
-------------------------
Langhuset har stående publikum og barsalg.
Se hele programmet på SALT her: salted.no/program
Ønsker dere oppdateringer, om vårt kulturprogram, sauna eller invitasjoner til eventer meld deg på vårt nyhetsbrev: salted.no/kontakt
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

SALT art & music, Festningsallmenningen, Oslo, Norway

Tickets

Discover more events by tags:

Music in OsloEntertainment in Oslo

Sharing is Caring: