Wakeboarding med Netcompany - København

Tue Aug 03 2021 at 12:00 pm

Copenhagen Cablepark | Copenhagen

Netcompany
Publisher/HostNetcompany
Wakeboarding med Netcompany - K\u00f8benhavn Er du klar på en udfordrende og sjov dag på vandet? Så deltag den 3. august, hvor Netcompany endnu en gang har lejet kabelbanen hos Copenhagen Cable Park til en tur på wakeboards.
Vi starter kl. 12 med burgere og oplæg. Her vil vores Managing Architect, Magdalena, og Analyst, Sean, dele deres personlige fortællinger, om de overvejelser som de har gjort sig som studerende og nyuddannede, samt hvor de står i dag. Du vil altså blive klogere på dine karrieremuligheder, og hvordan det er at arbejde i Netcompany.
Herefter står den på 2 timers wakeboarding, hvor vi naturligvis har sørget for alt det nødvendige udstyr inklusive instruktører, så du er sikret at få den rette instruktion og de bedste forudsætninger for at blive flyvende på vandet!
Bemærk, at eventet udelukkende er for IT-studerende/nyligt færdiguddannede, og at du ikke er tildelt en plads før, at du har modtaget en personlig bekræftelse på mail. Du får senest svar den 30. juli. Der er begrænset pladser, så tilmeld dig i dag! Tilmeld dig her: https://netcompany.typeform.com/to/FIUQfL8Z

Event Venue & Nearby Stays

Copenhagen Cablepark, Kraftværksvej 24, Copenhagen, Denmark

Tickets

Sharing is Caring: