VOLA [Special Guest: H.E.R.O & Support: Feather Mountain] - VEGA

Sat Dec 17 2022 at 07:00 pm to 11:30 pm

VEGA | Copenhagen

Feather Mountain
Publisher/HostFeather Mountain
VOLA [Special Guest: H.E.R.O & Support: Feather Mountain] - VEGA
Advertisement

VOLA tager endnu en tur i VEGA
Døre: 19.00
Koncertstart: 20.00
Billetpris: 250 kr. inkl. gebyr
__________________________________________________________
Det kommende år bliver travlt for dansk-svenske VOLA, både internationalt og herhjemme. Bandet tager nemlig, udover en stor Europa-tourné, en Skandinavien-tour, blandt andet med et allerede udsolgt Lille Vega-show, og besøg på en række store festivaler (f.eks. Copenhell, Eurosonic og Summer Breeze), også på en stor Danmarkstourné. Og efter en overstået tour med flere udsolgte koncerter herhjemme i foråret 2021, ser VOLA særligt frem til netop dét:
“For et par år siden troede vi faktisk ikke, at der var et marked for os herhjemme på den danske musikscene. Men det er så fedt at være blevet modbevist af lytterne. At vi nu kan booke koncerter på så store og fede stederer helt fantastisk, og det kan vi jo kun takke vores fans for. Vi glæder os virkelig til at møde dem derude!” udtaler Nicolai Mogensen og tilføjer:“De større scener giver os også mulighed for at lave en meget større liveproduktion, end vi er vant til, og det bliver også rigtig fedt at udvide vores liveformat på den måde. Vores samarbejde med lysdesignerne fra Vertigo har for eksempel givet os blod på tanden i forhold til at arbejde meget mere visuelle virkemidler som lys og laser.”
VOLAs tredje og allerede svært anmelderroste album Witness (2021) udforsker nogle tungere og hårdere sider af bandets musikalske univers, men stadig med den kombination af melodisk overskud, overraskende genrebrud og dynamiske, effektive riffs, som efterhånden er blevet bandets signatur. I sin femstjernede anmeldelse i GAFFA beskrev Keld Rud albummet i følgende rosende vendinger:
“Albummets tungeste passager er udstyret med drabelige riffklodser, der ikke kræver megen nærkontakt for atslå dig til blods, mens de mest inciterende og blide momenter kan sende dig øjeblikkeligt i drømmeland.”
Endnu mere direkte var formuleringen hos bassist og radiovært Johan Wohlert (Mew, Hero), der iradioprogrammet Bassen på P6 Beat kaldte singlen These Black Claws (feat. Shahmen) “en af årets fedestesingler” og “et ordentligt los i bollerne”. VOLA er signet på det hollandske pladeselskab Mascot Records og består af Asger Mygind (vokal/guitar), Martin Werner (keyboard), Nicolai Mogensen (bas) and Adam Janzi (trommer).

Special Guest: H.E.R.O
H.E.R.O. har med deres nye og tredje album ’Alternate Realities’ manifesteret sig på den danske rockscene og på radiobølger både herhjemme som i udlandet.
Et album, som udover at lande forsider i Japan, har fået sjældne 10/10 af Metalized, 5 stjerner i GAFFA og 9/10 af Modgift.
Support: Feather Mountain
Siden albummet Nidus fra 2019 har Feather Mountain med deres moderne take på metalmusikken markeret sig på den danske metalscene. Deres sange handler om mørke temaer som sygdom og eksistentiel krise. Sangene indeholder gennem både vokaler og instrumenter store kontraster.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

VEGA, Enghavevej 40, Copenhagen, Denmark

Tickets

Sharing is Caring: