VOL | Workshop | Fotografie door Karine Versluis

Sun Sep 19 2021 at 01:30 pm to 04:00 pm

Joods Cultureel Kwartier | Amsterdam

Joods Cultureel Kwartier
Publisher/HostJoods Cultureel Kwartier
VOL | Workshop | Fotografie door Karine Versluis
Houd je net als Fred Stein van fotograferen en wil je meer leren over het portretteren van de mensen om je heen? Documentaire-fotograaf Karine Versluis verzorgt deze hands-on fotografieworkshop, waarin je stapsgewijs meer leert over de praktijk van Fred Stein en over hoe je contact legt met degene die je vast wilt leggen.
De workshop begint met een introductie in de fotografie van Fred Stein en zijn generatiegenoten. Daarna ga je dieper in op een aantal technische aspecten van het fotograferen, waaronder het werken met natuurlijk licht. Tijdens de tweede helft van de workshop word je aan een deelnemer gekoppeld en fotograferen jullie elkaar. Je gaat naar huis met meer kennis over fotograferen en de technieken van Fred Stein, en een portretfoto van jezelf.
Karine Versluis is werkzaam als documentaire fotograaf en visual storyteller. In haar werk onderzoekt ze de invloed die verschillende culturen en historische gebeurtenissen hebben op het dagelijkse leven van mensen. Ze studeerde onder andere fotografie aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag. Werk van Karine Versluis is te zien geweest in diverse media en musea in binnen- en buitenland. Voor meer info: www.karineversluis.nl
Deze workshop wordt georganiseerd in samenwerking met Fotodok, Utrecht.
Locatie:
Auditorium
Joods Historisch Museum
Nieuwe Amstelstraat 1
1011 PL Amsterdam
Toegang: Entreeticket JCK + €5
Datum: zondag 19 september
Tijd: 13.30-16.00
Taal: Nederlands

Event Venue & Nearby Stays

Joods Cultureel Kwartier, Nieuwe Amstelstraat 1, Amsterdam, Netherlands

Tickets

Discover more events by tags:

Workshops in Amsterdam

Sharing is Caring: