(VOL) Thaise kookworkshop (open groep)

Sat Feb 19 2022 at 05:30 pm to 09:00 pm

Bilderdijkstraat 175-H, 1053 HL Amsterdam, Nederland | Amsterdam

Amsterdam Cooking Workshops
Publisher/HostAmsterdam Cooking Workshops
(VOL) Thaise kookworkshop (open groep)
Advertisement
Omdat de Thaise kookworkshop op 8 januari 2022 in een mum van tijd was volgeboekt hierbij een nieuwe datum voor de volgende. Deze zal plaatsvinden op zaterag 19 februari 2022! ?

Open groep betekent dat je je als individu of als stel kan aanmelden voor deze Thaise kookworkshop. De groepjes blijven klein, max 12 personen, zodat er genoeg ruimte is voor persoonlijke begeleiding en het stellen van vragen. Zie hieronder voor alle info.

Menu
Het menu stel ik samen op basis van jouw dieetvoorkeuren en allergieën. Verwacht klassieke Thaise curries en soepen maar ook moderne Thaise streetfood gerechten.

Programma
Na binnenkomst neem je plaats aan de bar en drink je een drankje naar keuze. Ondertussen introduceer ik mijzelf en vertel ik kort over mijn Indonesische roots. Daarna leg ik uit over de ingrediënten die we gaan gebruiken, zoals korianderwortel en Thaise basilicum, en beginnen we met het maken van de Thaise currypasta's en de gerechten. Daarna gaan we lekker eten onder het genot van een drankje! De recepten en de locaties waar ik de ingrediënten koop deel ik achteraf.

Locatie
Ik gebruik lunchrestaurant Gallery 3, Bilderdijkstraat 175h in Amsterdam als locatie voor mijn Thaise open groep kookworkshops. Verwacht een gezellige en ontspannen restaurantsetting.

Groepsgrootte
De groepsgrootte voor deze open groep kookworkshop is maximaal 12 personen.

Prijs
Prijs per persoon is 65 euro inclusief non-alcoholische drankjes en uiteraard het diner. Bier of wijn drinken kan ook tegen betaling.

Inschrijven
Geef je interesse aan door het formulier op mijn nieuwe website in te vullen. Vergeet niet bij het opmerkingenveld te vermelden dat je je wil inschrijven voor deze Thaise open groep kookworkshop. Je kunt je inschrijving ook mailen naar [email protected] of appen naar 0620376913.

Tot zaterdag 19 februari! ?

Groetjes,
David - Amsterdam Cooking Workshops
[email protected]
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Bilderdijkstraat 175-H, 1053 HL Amsterdam, Nederland, Amsterdam, Netherlands

Tickets

Sharing is Caring: