Vinterjazz: Boogarins (BR) // Loppen

Tue Feb 15 2022 at 08:30 pm to Wed Feb 16 2022 at 01:00 am UTC+01:00

Musik Loppen | Christiania

Musik Loppen
Publisher/HostMusik Loppen
Vinterjazz: Boogarins (BR) \/\/ Loppen
Advertisement
Boogarins står bag noget af den allerstærkeste psychrock, der kan opstøves på den sydlige halvkugle. I begyndelsen af det nye år drager de charmerende brasilianere på Europa-tour, der tager bandet forbi Loppen d. 15. februar, hvor de sørger for en varm og tiltrængt vitaminindsprøjtning under Vinterjazz 2022.
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Entré: 120 kr. (inkl. gebyr)
Forsalg: https://bit.ly/boogarins-loppen
Døre: 20.30 // Koncertstart: 21.30
https://loppen.dk/kalender/boogarins
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
"Some of the most mesmerizingly fun psych-rock happening right now!" - VICE
Boogarins blev dannet af guitarist og forsanger, Fernando "Dino" Almeida, og guitarist, Benke Ferraz, der allerede som teenagere i den centralbrasilianske by, Goiânia, begyndte at kreere psykedelisk pop-perler, der filtrerede deres lands rige, musikalske historie gennem en meget moderne linse.
I 2013 debuterede duoen med DIY-pladen, As Plantas Que Curam, som blev modtaget med flotte roser rundt omkring i verden, og også fangede danske Undertoners opmærksomhed, der kvitterede med fem ud af seks U'er og kaldte albummet "ualmindeligt charmerende".
Kort tid efter begyndte de at blive booket til shows i hele Brasilien, og udvidede derfor duoen til det karismatiske firkløver, vi kender i dag. Allerede året efter fulgte headlinershows hele vejen fra Austin til London - og også København i 2015 med en velbesøgt koncert på Huset i Magstræde.
Efterfølgende har Boogarins udsendt hele seks studiealbum samt live-albummet, Levitation Sessions, som blev optaget midt under corona-nedlukningen, hvor bandet ikke havde set hinanden i mere end fem måneder. Resultatet er mildest talt mageløst, og albummet en perfekt mulighed for at dykke ned og fordybe sig i brasilianernes skattekiste af fuzz-indpakkede, melodiske og bevidsthedsudvidende guldkorn.
Der skal derfor heller ikke herske nogen tvivl om, at Boogarins kommer til at levere en storslået koncert på Loppen d. 15. februar med en spillelyst, der er til at føle på!
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Musik Loppen, Sydområdet 4B, 1. sal, Christiania, Denmark

Tickets

Sharing is Caring: