Vilde Græs + Solitude Echo | Råhuset

Thu Nov 18 2021 at 08:00 pm

Råhuset | Copenhagen

R\u00e5huset
Publisher/HostRåhuset
Vilde Gr\u00e6s + Solitude Echo | R\u00e5huset
Advertisement
Glæd dig til at blive revet med på en psykedelisk folkrock-bølge på Råhuset den 18. november!
Vilde Græs er et elektrisk country-, blues og folk-rockband med det ene ben i storbyen og det andet placeret i en høstak på landet. Der er både popsange og lange psykedeliske jams. Til tider er det stramt, til tider er det kaotisk, men altid som Vilde Græs.
Inspirationen hentes fra rå blues, country og psykedelisk musik og navne som Grateful Dead, Gene Clark, Byrds og Canned Heat.
Coronatiden har givet tid til udvikling og tid til at arbejde på nyt materiale, der formentlig manifesterer sig på en ny plade indenfor nær fremtid.
Gruppens primære sangskriver, guitarist og sanger er Morten Aron Larsen, der har en fortid i Spids Nøgenhat, On trial og Quiet Spring, foruden en række soloudgivelser. Theis Boisen Hansen fra Columbian Neckties, MX/æmæx og Quiet Spring er gruppens bassist og korsanger. Mia Olsen er gruppens trommeslager og korsanger, og har en fortid i Wonderland. Lars Bang Petersen er gruppens anden guitarist.
Live kan du forvente et velspillende band, der giver rigelig plads til improvisation.

https://www.facebook.com/vildegras
★★★★★
Support: Solitude Echo
Solitude Echo er et rockband der spiller pompøs rock uden at få storhedsvanvid. De hårdslående rockelementer går fint i hånd med de mere afdæmpede og delikate passager.
Anerne er i orden og bandet står med benene solidt plantet i 70’er rockens storhedstid og er inspireret af bands som Led Zeppelin, tidlig Queen, Rainbow m.f.
Solitude Echo blev dannet i de tidlige måneder af 2020 og har kunnet arbejde intenst med deres materiale imens de har ventet på at der igen ville blive lukket op for koncert-Danmark.
Og nu er de klar til deres første koncert!
Gruppens medlemmer er:
Guitarist og sanger Nicolai Vilhelm Tell som er tidligere medlem af bl.a. Ghost Rocket, Arons Headband og Nicolai Vilhelm Tell & The Teacompany.
Guitarist Brian Jørgensen tidligere Nicolai Vilhelm Tell & The Teacompany og Antique Peppermint. Bassist Joachim Rønnow tidligere NVT & The Teacompany og Trespassing for four.
På trommer har Solitude Echo fået Waliseren Bryn Symmons som har spillet med bl.a. Novacrome og Thief amongst kings.
★★★★★
18.11.2021
Døre: 20:00 // Koncertstart: 21:00
Forsalg: 100 kr. (+ gebyr) // Dørsalg: 120 kr.
Billetlink:
https://ticket.livebackend.com/huset/e/vilde-graes-raahuset/
OBS Husk gyldigt coronapas!
★★★★★
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Råhuset, Onkel Dannys Plads 7, Copenhagen, Denmark

Tickets

Sharing is Caring: