Viiniä & intuitiivista akryylimaalausta - MALMI

Sat Sep 18 2021 at 05:00 pm to 08:30 pm

Viljatie 4, FI-00700 Helsinki, Suomi | Helsinki

Riika Nick Art
Publisher/HostRiika Nick Art
Viini\u00e4 & intuitiivista akryylimaalausta - MALMI INTUITIIVISTA AKRYYLIMAALAUSTA VIININ KERA (oma pullo mukaan)! ???
Tervetuloa rentoon aikuisten intuitiivisen akryylimaalauksen iltaan lauantaina 18.9.2021 kello 17-20:30 Malmin taidestudiolleni (Viljatie 4 C, Helsinki). Hinta 95 euroa / hlö (sis.alv 24%). Tämä iltama on K18. Aiempaa kokemusta maalaamisesta et tarvitse, vain avointa kokeilumieltä! Nappaa mukaan lempiviinisi (tai muu mieluisa juoma) sekä ystäväsi tai puolisosi, tai tule itseksesi, rennossa ilmapiirissä tutustut varmasti halutessasi uusiin mahtaviin tyyppeihin!
Ilta toteutetaan siis OPM (oma pullo mukaan) periaatteella, eli nappaa mukaan sopiva määrä lempijuomaasi ????? Mä hoidan paikalle pientä purtavaa ja alkoholitonta juotavaa sekä viinilasit kaikille ?
Illan maalailusessio sisältää johdatuksen intuitiivisen maalauksen ja akryylimaalien maailmaan, tekniikkaopetusta yhdessä kokeillen ja sen jälkeen rentoa yhdessäoloa intuitiivisesti maalaillen ❤ Käytössäsi on runsaasti maalaustarvikkeita ja akryylimaaleja, joilla saat maalata kaksi canvastaulua itsellesi kotiin vietäväksi. Saat mukaasi myös kirjallisen opetusmateriaalin, jonka avulla sinun on helppo jatkaa maalaamista halutessasi itseksesi.
Intuitiivisen taiteen luominen on erittäin rentouttavaa, vapauttavaa ja inspiroivaa, siinä unohtaa hetkeksi kaiken muun! Tästä tulee hauska ilta, pääset lutraamaan maaleilla (ja halutessasi viinillä) ihan vapaasti! Tervetuloa!
HUOM! Ilmoittautumiset hyvissä ajoin minulle messenger-viestillä Riika Nick Art sivustoni kautta tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected] ?
P.s. Lisäinfoa ja maksutiedot lähetän osallistujille erikseen. Kurssi toteutetaan pienryhmässä (6-8 osallistujaa) ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Paikat täyttyvät yleensä nopeasti, joten ilmoittauduthan ajoissa.

Event Venue & Nearby Stays

Viljatie 4, FI-00700 Helsinki, Suomi, Helsinki, Finland

Discover more events by tags:

Art in Helsinki

Sharing is Caring: