Viiniä & akryylikaatoa - HELSINKI

Sat Oct 02 2021 at 03:00 pm to 05:30 pm

Viljatie 4, FI-00700 Helsinki, Suomi | Helsinki

Riika Nick Art
Publisher/HostRiika Nick Art
Viini\u00e4 & akryylikaatoa - HELSINKI AKRYYLIKAATO / ACRYLIC POURING
(halutessasi viinin kera ?)
Tervetuloa akryylikaadon peruskurssille lauantaina 2.10.2021 kello 15-17:30 Malmin taidestudiolleni (Viljatie 4 C, HKI). Hinta 129 euroa. Aiempaa kokemusta maalaamisesta et tarvitse! Nappaa halutessasi viinipullo tai muu sinulle maistuva alkoholijuoma mukaasi ???
Akryylikaatotekniikassa akryylimaalia sekoitetaan valittuun maalinohennusaineeseen ja kaadetaan / valutetaan / kipataan sitten halutulle pinnalle erilaisin tekniikoin. Tämän työpajan aikana opit akryylikaadon perusteet sekä vähintään kolme erilaista kaatotekniikkaa. Pääset toteuttamaan kaksi omaa taideteosta valitsemillasi tekniikoilla, taulupohjien koko on 30x30 cm tai 27x35 cm valintasi mukaan. Saat mukaasi myös kirjallisen kurssimateriaalin, jonka avulla sinun on helppo jatkaa kokeilujasi myöhemmin omatoimisesti.
HUOM! Taulut on jätettävä kuivumaan studiolleni, josta ne saa sovitusti hakea aikaisintaan kolmen päivän kuluttua.
Akryylikaato on superhauskaa puuhaa, samaan aikaan jännittävää ja rentouttavaa! Jokainen teos on uniikki ja kunnon opastuksella aloittelijakin saa helposti upeita teoksia aikaiseksi! Tervetuloa!
Työpajaan mahtuu vain rajoitettu määrä osallistujia (max. 6 henkilöä), joten ilmoittauduthan minulle ajoissa messenger-viestillä Riika Nick Art sivustoni kautta tai sähköpostilla [email protected], kiitos. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Event Venue & Nearby Stays

Viljatie 4, FI-00700 Helsinki, Suomi, Helsinki, Finland

Discover more events by tags:

Art in Helsinki

Sharing is Caring: