VI. Fórum Fesztivál

Fri Jun 24 2022 at 07:00 pm to Sat Jun 25 2022 at 01:00 am

Budapest Jazz Club | Budapest

F\u00f3rum sz\u00ednh\u00e1zi k\u00f6z\u00f6ss\u00e9g
Publisher/HostFórum színházi közösség
VI. F\u00f3rum Fesztiv\u00e1l
Advertisement
Az első kétnapos Fórum Fesztivál!
Június 24:
18.30 Kapunyitás
19.00 Fórum Impró: Egy nap
Rövid szünet
20.30 Szabad a színpad!
Június 25:
18.00 Kapunyitás
19.00 Hosszú lépés
Rövid szünet
20.30 Színező
22.00 Közös buli a helyszínen DJ Tóth Péterrel
A fesztiválra kétnapos és egynapos jegyek is vásárólhatók, a jegyvásárlási linken a 'Bérlet események' fül alatt találhatók a napijegyek.
Az eseményen fotók és felvételek készülnek, amiket közzéteszünk majd a felületeinken, és marketing célokra használunk.
Programleírások:
- Fórum Impró: Egy nap
A Fórum improvizációs csoport megmutatja, mi jut eszükbe hirtelen - a rögtönzött jelenetek, történetek váratlan fordulatait a színészek sem tudják, hisz minden ott és akkor születik meg a színpadon!
Az előadás alatt egy nap történései elevenednek meg a szemünk előtt. A különböző idősávokban, eltérő karakterek jelennek meg a színpadon és az ő életük pillanataiba csöppenhetünk bele. A kaleidoszkópszerű életmorzsákat, a nézők aznapi téma ajánlata fűzi össze egységes egésszé.
Kíváncsi vagy, hogy egy adott téma mentén mennyiféle helyzet és karakter bontakozhat ki az idő körforgásában? Mi igen. A rövid formátumú improvizációs előadás során minden ott és akkor születik.
Szereplők: Éliás Anna, Karsai Tamás, Félix Dóra, Tóth László, Tóth Bella, Halmos Dániel, Kisgyörgy Nikoletta, Fabien Snauwaert, Wollner Mátyás, Verbényi Zoltán
Zenész: Nemeskeri Csaba
Trénerek: Csizmadia Ildikó és Sági Soma
- Szabad a színpad
Idén először megkínáltuk a Fórum színházi közösség tagjait azzal a lehetőséggel, hogy mutassák meg magukat a csoportjainkon kívül is, és bármilyen szabadon választott művészeti ágban egyénileg vagy csoportosan jelentkezzenek tíz perces idősávokra.
Hét bátor formáció vállalta is, hogy megmutatják magukat: zenében, énekben, jelenetben, táncban. Élvezzük együtt azt a kreatív sokszínűséget, amik vagyunk!
Fellépők: Áron Dávid, Szalai Judit, Molnár Éva, Horváth Tamás, Tóth László, Karsai Tamás, Halmos Dani, Verbényi Zoli, Éliás Anna, Andrásfay Endre, Bakos Júlia, Bognár Gábor, Lajos Bernadett, Loboda Vivi, Rózsavölgyi Dorottya, Svantek Dominika

- Hosszú lépés
Üdvözöljük Balósin, a borok városában!
Történetünkben egy közösség életébe nyerhetünk betekintést, nyolc tagjának összefonódó sorsán és különböző szemszögén keresztül.
Az élet mindenkit döntések elé állít, így Balósi városának szereplőit is. Mennyire befolyásolják döntéseinket a viszonyok, amelyekben élünk?
Milyen hatással van ez a velünk kapcsolatban lévőkre és az ő döntéseikre? Előadásunk fókuszában e kérdések állnak.
Szereplők: Ács Vilma, Balázs Eszter, Csabai Melinda, Kovács Viktor, Nádor Attila Richárd, Schiller Katalin, Szalai Judit, Udvardi Dorottya
Trénerek: Áron Dávid és Viczay Zsuzsa
- Színező
Te is más vagy, de te sem vagy más - vagy tényleg ennyire különbözünk egymástól? Az ellentétek vonzzák egymást? Mennyi különbözőség fér még bele? Hogyan hat ez a kapcsolatainkra? Mennyiben befolyásolnak minket a társadalmi elvárások?
Előadásunk ezeket a kérdéseket járja körbe különféle élethelyzeteken keresztül.
Szereplők: Alfonso Dániel, Budai Benjámin, Dr. Parti Mónika, Kovách Eszter, Hajdu Orsolya, Huszár Anetta, Jenei Gyöngyvér, Kaiser Miklós, Lélfai Gyöngyvér, Molnár Ádám, Neumann Mihály, Rácz Margaréta, Tóth Ágoston, Veres Judit
Trénerek: Kardos Szása és Patócs Viki
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Budapest Jazz Club, Hollán Ernő utca 7., Budapest, Hungary

Tickets

Sharing is Caring: