VERS FILM AWARDS 2021 - JUBILEUM EDITIE

Fri Aug 06 2021 at 10:00 am to Sun Aug 08 2021 at 11:45 pm

LAB 111 | Amsterdam

VERS
Publisher/HostVERS
VERS FILM AWARDS 2021 - JUBILEUM EDITIE Dit jaar bestaat VERS 25 jaar en dat gaan we vieren! Dat doen we in de vorm van een drie dagen durend festival 6 t/m 8 augustus 2021, samen met oude en nieuwe bekenden van de vereniging en vol met workshops, talks, festiviteiten en natuurlijk films. Onderdeel van het jubileum zijn de vertrouwde Film Awards die vanwege de Covid-omstandigheden niet door konden gaan in december. In augustus doen we een nieuwe poging, op een nieuwe locatie: LAB111 in Amsterdam.

☞ VERS FILM AWARDS
De VERS Film Awards is het jaarlijks terugkerende filmfestival van VERS dat volledig in het teken staat van de beeldmaker van morgen. Diverse makers van korte films strijden er om de juryprijzen voor Beste Film, Beste Cinematografie en Beste Montage. Een kritische jury bepaalt wie de in totaal €15.000,- aan prijzengeld in de wacht sleept voor het maken van een nieuwe film. Inschrijving hiervoor is gesloten. Het prijzengeld wordt gesponsord door Filmmore en Camalot.
De VERS Film Awards biedt een unieke mogelijkheid voor jonge filmmakers om een volgend project te ontwikkelen, maar ook om de beste korte films van talentvolle makers op het grote doek te zien.

☞ PROGRAMMA
Houd de social van VERS in de gaten voor al het nieuws en updates over de films en programmering tijdens het jubileum!
De genomineerden voor de VERS Film Awards zijn bekend en kun je samen met het blokkenschema vinden op onze website!
Naast de vertoningen van de geselecteerden voor de VERS Film Awards, hebben wij een speciaal programma met Talks gecureerd met verschillende sprekers en uiteenlopende onderwerpen: 'Authenciteit', 'Muziek maakt de film' en 'Van verhaal naar filmscenario'. Meer info is te vinden op onze website.
Ook zal de jaarlijkse VERS Film-Quiz plaatsvinden op 6 augustus om 19:30. Meer info is te vinden op de eventpage: https://fb.me/e/2jzgTcdO3

DE VERS Film Awards 2021 - Jubileumeditie vindt plaats van 6 t/m 8 augustus in LAB111, Amsterdam.

Event Venue & Nearby Stays

LAB 111, Arie Biemondstraat 111, Amsterdam, Netherlands

Tickets

Sharing is Caring: