Verdis Requiem | DR Koncerthuset | Få billetter

Sat Dec 04 2021 at 04:00 pm to 07:00 pm UTC+02:00

DR Koncerthuset | København

DR Symfoniorkestret
Publisher/HostDR Symfoniorkestret
Verdis Requiem | DR Koncerthuset | F\u00e5 billetter Verdis Requiem er et storslået, menneskeligt drama med stemmen i centrum. Over 200 medvirkende er på scenen, og det er en overvældende oplevelse, når Verdis mesterværk bliver opført af DR Koncertkoret, BBC Singers, DR Symfoniorkestret og fire internationale solister, dirigeret af Fabio Luisi.
Menneskestemmen er det mest udtryksfulde instrument. Det vidste Giuseppe Verdi, og han demonstrerede det i en lang række operaer – Aida, Otello, La Traviata og mange flere. Derudover skabte han et enkelt værk, der forener operaens hudløse drama med menneskets religiøse overvejelser: Hans store Requiem fra 1874.
Fra operaens verden vidste Verdi, hvordan man holder publikum naglet til stolen af spænding – og fra sit lange liv i det katolske Italien kendte han kirkens latinske tekster og deres eviggyldige tanker om livet og døden. Selv var han ikke troende i traditionel forstand, og netop derfor kunne han komponere musikken til den gamle Requiem-tekst så frit og dramatisk.
Den erfarne operakomponist Verdi udformede sit Requiem med store soloer til de fire sangsolister, og han får koret til både at tordne og hviske. Verdis Requiem er et storslået, menneskeligt drama med stemmen i centrum.

Event Venue & Nearby Stays

DR Koncerthuset, Ørestads Boulevard 13, København, Denmark

Tickets

Sharing is Caring: