VEDEN VOIMA - Johanna Blomqvist, PhD ja Mervi Enqvist (Inderjit Kaur Khalsa)

Sun Sep 24 2023 at 10:00 am

Kundaliinijooga, Helsinki | Helsinki

Kundaliinijooga, Helsinki
Publisher/HostKundaliinijooga, Helsinki
VEDEN VOIMA - Johanna Blomqvist, PhD ja Mervi Enqvist (Inderjit Kaur Khalsa)
Advertisement
VEDEN VOIMA
Sunnuntaina 24.9. klo 10:00-14:00
Kundaliinijooga Helsinki, Laivurinkatu 33. Yhteistyössä Viisas elämä kustantamon kanssa
Opettajat: Mervi Enqvist ja Johanna Blomqvist, PhD
Hinta: 75€
Kurssi pohjaa syksyllä 2023 ilmestyvien kirjojemme teemoihin. Kirjoja yhdistää vesi, muinaiset käsitykset vedestä ja halu löytää syvempi yhteys itseemme.
Johanna Blomqvist Veden mysteeri - sukellus syvimpään olemukseemme
Mervi Enqvist Kadotettu tieto - muinaiskansojen viesti maailmalle
Vesi on elämän ja olemassaolon edellytys. Muinais-mytologiat puhuvat alkuvedestä koko eliökunnan alkukotina. Veden voi nähdä jopa kuin henkisenä opettajana, jonka tehtävä on johdattaa meitä ymmärtämään itseämme. Meidän on ymmärrettävä veden voima monella eri tasolla, tieteen ja tutkimusten kautta, muinaisen tiedon, metafysiikan ja myös kokemuksen kautta. Veden voi nähdä sekä fyysisenä että metaforisena voimana meissä.
Kurssilla herätellään meidän kaikkien syvintä olemusta veden avulla. Teemme kundaliinijooga- ja energiaharjoituksia, meditoimme ja tutustumme veden voimaan meissä niin henkisten kuin konkreettisten tehtävien parissa.
Mervi auttaa joogan avulla avaamaan mielemme sekä energiamme vastaanottamaan tiedon sekä kokemuksen. Joogassa energian tuntemista opetellaan chakrojen avulla. Toisen chakran elementti on vesi ja se edustaa virtausta, luovuutta, vaurautta, irti päästämistä sekä luottamista. Johanna kertoo uusimmasta ymmärryksestä veden luonteesta: mitä tiedetään veden muistista ja yhteydestämme sekä vaikutuksestamme veteen. ”Lataamme” kurssilla myös vettä, joten voit ottaa oman vesipullon, mieluiten lasisen, mukaan.
OPETTAJISTA:
JOHANNA BLOMQVIST, Filosofian tohtori, fyysikko, kirjailija, Reiki-opettaja johannablomqvist.fi
MERVI ENQVIST, kirjailija, elokuvaohjaaja, kundaliinijoogaopettaja ja kouluttaja, Kundaliinijooga Helsinki joogastudion perustaja mervienqvist.fi
Tervetuloa!
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Kundaliinijooga, Helsinki, Finland

Tickets

Discover more events by tags:

Health-wellness in Helsinki

Sharing is Caring: