Valentin Napi Kalligráfia Workshop 1x3 óra

Sat Feb 12 2022 at 10:00 am to 01:00 pm

KAS befogadó tér | Budapest

Valentin Napi Kalligr\u00e1fia Workshop 1x3 \u00f3ra
Advertisement
KALLIGRÁFIA WORKSHOP
Alkalmi kalligráfiai felirat akvarell technikával készült díszítéssel
Tartja: Szász Regina grafikusművész
https://www.kaster.hu/valentin-napi-kalligrafia
Volna kedved egyedi feliratos kis festménnyel meglepni szeretteidet Valentin-nap alkalmából?
Mi vár rád?
Tudás – inspiráció – siker
Ha érdekelnek a klasszikus szépírás és az akvarell festés alapfogásai, akkor hangulatos műhelyünkben egyszerre két, különböző művészeti ág technikáját ismerheted meg.
Egy alkotáson belül mindkettőt magaddal viheted a foglalkozás végén, így gazdagodva egy saját készítésű, személyes, egyedi, kreatív ajándékkal.
A szépírás és akvarell festés alapvető ismereteinek elsajátítását a későbbiek során is sikerrel fel lehet használni bármilyen ajándéktárgyon (póló, ünnepi kártya, képeslap, vászontáska, kirakat…).
Azonban azt érdemes szem előtt tartani, hogy egy alkalommal nem lehet teljes egészében elmélyedni ezekben a művészeti ágakban.
A betűk megformálásához, a lavírozott akvarell technika elsajátításához sok gyakorlásra van szükség. Ez a pár óra inspirációt adhat a következő lépésekhez.
Akkor is bátran kipróbálhatod ezt a különleges alkalmat, ha nem rendelkezel előtanulmányokkal vagy már nagyon régen volt a kezedben ecset.
Folyamatosan segítünk, figyelembe véve az egyéni sajátosságokat, így semmilyen kellemetlen érzés nem érhet. Minden résztvevőnek segítünk a kivitelezésben, az íráskép és az illusztratív dekoráció megálmodásában, kivitelezésében.
Az alkotás, a befelé fordulás, a hangulatos környezet, a személyre szabott szakmai odafigyelés garantálja a feltöltődést.
Miben más?
Azon kívül, hogy mintákat, sablonokat is mutatunk, elsődleges célunk, hogy egy különlegesebb íróeszköz kézbevételével a saját betűvetésedet megváltoztatva, a különleges szakmai fogásokat megmutatva szépüljön a saját írásod.
Ajánlott életkor 12 éves kortól (általános iskola felső tagozata)
IDŐPONT:
2022. február 12-én, szombat 10.00-13.00 óra között
IDŐTARTAM:
3 óra
NEHÉZSÉGI FOK:
3/ 5
MUNKAFOLYAMATOK:
kalligráfiai gyakorlás / tervezés / feliratkészítés / díszítés akvarell technikával
A workshop minimum létszáma 4 fő.
Jelentkezés:
[email protected]
#kas #kasbefogadoter #artschool #iskola #workshop #art #artschool #inspiration #aquarell #akvarell #kalligráfiaworkshop #kézírás #kalligráfia #budapest #ecsetfilc #valentinnap❤️
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

KAS befogadó tér, Munkácsy Mihály u. 23., Budapest VI. kerület, Hungary, Budapest, Hungary

Sharing is Caring: