VálóTársas – párkapcsolati előadás humorral és rögtönzéssel

Fri Oct 22 2021 at 07:00 pm to 08:15 pm

KULT13.hu | Budapest

V\u00e1l\u00f3T\u00e1rsas \u2013 p\u00e1rkapcsolati el\u0151ad\u00e1s humorral \u00e9s r\u00f6gt\u00f6nz\u00e9ssel
Advertisement
Közreműködnek: Pokorny Lia és Kerekes József színművészek
Moderátor: Gönczi Dorka válási mediátor és Varga Zsolt párkapcsolati kommunikációs szakember
Rengeteget hallani arról, hogy párkapcsolat veszélyes üzem. Amíg azonban a darukezelő, a villanyszerelő és tűzszerész részletes tanfolyam során tanulja meg, hogyan mentse meg magát és másokat, addig a párkapcsolati élet esetében nincs felkészítő gyakorlatsorozat és nem fogja mentor az ember kezét az első „bevetéseken”.
Szeretnénk bepillantást engedni, hogy milyen félreértések, konfliktusok, kimondott és ki nem mondott ellentétek hasogatják apró darabokra a harmóniát két ember között a párkapcsolat kulisszái mögött.
Elgondolkodtató példák a hétköznapjainkból, a mindennapi életünkből, amelyek segíthetnek elkerülni az együttélés buktatóit vagy éppen azt a helyzetet, amikor két, valamikor egymásba bolondult ember már csak ügyvédek vagy mediátorok jelenlétében képesek beszélni egymással vagy éppen véglegesen pontot tenni a kapcsolatuk,
házasságuk végére.
Bár komoly témáról van szó, nem érezzük úgy, hogy ne beszélhetnénk humorral átszőve oldott módon, komikus elemekkel kiegészített interaktivitással,
pontosan azért, hogy a nézők számára újra egyértelmű legyen, hogy két pont között a legrövidebb út továbbra is a mosoly és a közös nevetés.
Megnyugtató és egyben humorral gazdagon fűszerezett műsorunkat jó szívvel ajánljuk mindenkinek: annak, aki volt már magánéleti gödörben vagy annak, aki éppen előrelátó módon éppen szeretné elkerülni azt és ehhez kipróbálna egy-két kommunikációs eszközt a saját hétköznapjaiban is.
Belépődíj: Első szektor: 3 000 Ft, Második szektor: 2 500 Ft.
XIII. Kerületi Kártyával 20% kedvezményt biztosítunk a helyszínen a belépőjegy árából.
Jegyek a helyszínen vagy a https://kult13.jegy.hu/ internetes oldalon válthatók.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

KULT13.hu, József Attila tér 4., Budapest, Hungary

Tickets

Sharing is Caring: