VárKERT Mozi - Becsúszó szerelem

Wed Aug 11 2021 at 09:00 pm UTC+02:00

Várkert Bazár | Budapest

V\u00e1rkert Baz\u00e1r
Publisher/HostVárkert Bazár
V\u00e1rKERT Mozi - Becs\u00fasz\u00f3 szerelem Az elmúlt évek legjobb magyar alkotásaival várunk kéthetente szerdánként minden friss levegőre vágyó filmszeretőt Budapest szívében, egy csodaszép, panorámás, kutyabarát helyszínen a Várkert Bazár Szárazárok színpadán.
A vetítések előtt a film egyik alkotójával, a rendezővel, az operatőrrel vagy a főszereplővel beszélgetünk, aki betekintést enged a film kulisszái mögé, és mesél majd az előkészületről, a forgatásról és a film utóéletéről is.
A filmeket magyar nyelven, angol felirattal vetítjük.
? Helyszín: Várkert Bazár, Szárazárok színpad
Kapunyitás: 19:00
Beszélgetés kezdete: 20:00
Vetítés kezdete: 21:00
?️ ESŐNAP: 2021. AUGUSZTUS 18.
Gyula, az elkötelezett fociultra és felesége, Mariann gyereket szeretnének. Miután kiderül, hogy a férfi meddő és az örökbefogadás lehetősége is elszáll, Mariann utolsó esélyként megállapodik egy roma lánnyal, Lüszivel, hogy a hamarosan születendő gyermekét magukhoz veszik. A terv mindannyiuk életét fenekestül forgatja fel. Gyulának ettől fogva folyamatosan trükköznie kell, hogy ne bukjon le a rasszista focirajongó barátai előtt, a magánélete pedig további nem várt fordulatokat tartogat számára: Ámor nyilai a legváratlanabb helyről találnak a szívébe, humoros helyzetek és erkölcsi dilemmák sora elé állítva hősünket.
A Becsúszó szerelem Nagy Viktor Oszkár új játékfilmje. Első nagyjátékfilmjével, az Apafölddel a nemzetközi kritikusok Gene Moskowitz díját nyerte el a 40. Magyar Filmszemlén. Azt követően számos díjnyertes dokumentumfilmet (Két világ között, Felsőbb parancs, Székely lelemény), valamint a Hivatal című tévéfilmet készítette el. A film főszereplői Ötvös András (Nyitva, #Sohavégetnemérős, Isteni műszak), Thuróczy Szabolcs (Drakulics elvtárs, Aranyélet, Valami Amerika 3, Tiszta szívvel), Stefanovics Angéla (Akik maradtak, Liliom ösvény, Viktória: A zürichi expressz) és Rajkai Zoltán (Alvilág, Aranyélet, Lajkó – Cigány az űrben, 1945). A mellékszerepekben mások mellett Tenki Réka (Nyitva, Testről és lélekről, Seveled, Budapest Noir) és a filmrendező Hajdu Szabolcs (Ernelláék Farkaséknál, Bibliothéque Pascal, Fehér tenyér) is láthatók. A Becsúszó szerelem látványtervezője Kővári Kata, a jelmeztervezője Sinkovics Judit (Foglyok, Testről és lélekről, Valami Amerika 3, Valan – Az angyalok völgye, Toxikoma). A film a Campfilm gyártásában, a Sparks koprodukciójában, a Filmintézet támogatásával készült.
Rendezte: Nagy Viktor Oszkár
Írta: Bárány Márton, Nagy Viktor Oszkár
Producer: László Sára, Gerő Marcell
Koproducer: Romwalter Judit
Fényképezte: Kürti István
Vágó: Sass Péter
Zene: Tövisházi Ambrus
Szereplők: Ötvös András, Gombó Viola Lotti, Thuróczy Szabolcs, Stefanovics Angéla, Rajkai Zoltán, Hajdu Szabolcs, Szabó Simon, Orosz Ákos, Tenki Réka, Pelsőczy Réka, Urbanovits Kriszta, Piller Ádám
Hossz: 92 perc
Hang: Dolby Digital
Forgalmazó: Vertigo Média
Országos bemutató: 2021. május 27.
Korhatár: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott (III.)
❗️ Felhívjuk figyelmüket, hogy a helyszín adottságai miatt a szabadtéri szórakozáshoz illő, kényelmes ruházat és lábbeli viselését ajánlatos.
Rossz idő esetén az előadás elmaradásáról a Várkert Bazár legkésőbb 3 órával az előadás előtt honlapján, illetve Facebook oldalán közleményt ad ki. Amennyiben közlemény kiadására nem kerül sor, úgy a Várkert Bazár az előadás megtartására készül. Szükség esetén az előadás megkezdésével vár.
A Várkert Bazár fenntartja a jogot, hogy az időjárás függvényében az előadást a helyszínen is lemondhatja, illetve a már megkezdett előadást megszakíthatja és később – az esőt követően – folytathatja.
Az előadás elmaradása esetén a jegyek a kijelölt esőnapra érvényesek, amelynek időpontja az adott esemény leírásában található. Amennyiben az előadásnak kijelölt esőnapja is van, a megvásárolt jegyek visszaváltására nincs lehetőség.
Amennyiben rossz idő miatt az előadás legalább 35 perc után szakad félbe, az előadás megtartottnak tekintendő.
Amennyiben az elmaradt előadás rossz idő miatt az esőnapon is lemondásra kerül, az elmaradt előadás napján a jegyek visszaváltására nincs lehetőség. Az elmaradt előadásra szóló jegyek visszaváltásának módjáról és határidejéről Várkert Bazár közleményt ad ki.
❗️ A hatályos kormányrendelet alapján az előreváltott ülőhelyes nézőtérrel megrendezett szabadtéri kulturális rendezvényeinkre, előadásainkra védettségi igazolvány nélkül is szabad a belépés.
❗️ A zenés-táncos illetve zárt térben tartott egyéb rendezvényeinkre továbbra is az eddigi szabályok érvényesek, azaz azokat magyar vagy uniós védettségi- és egy arcképes igazolvány (személyi igazolvány, jogosítvány vagy útlevél) együttes bemutatásával vagy a védettséget igazoló telefonos applikációval látogathatják azokat a 18 év felettiek.
A 18 év alattiak felügyelet nélkül vehetnek részt programjainkon, amennyiben rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. A 16 év alatti hozzátartozók mentesülnek a védettségi igazolás alól, de életkoruk igazolására diák- vagy arcképes igazolványt (személyi igazolvány vagy útlevél) kell felmutatniuk, amennyiben ezt a jegykezelő kéri tőlük, a rendezvényre való belépésük pedig csak és kizárólag felügyeleti jogot gyakorló, védettségét a fentebb említett módon igazolni képes felnőttel lehetséges.
További információkért kérjük olvassa el figyelmesen járványügyi óvintézkedéseinket.
? https://varkertbazar.hu/jarvanyugyi-ovintezkedesek
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

Event Venue & Nearby Stays

Várkert Bazár, Ybl Miklós tér 2-6., Budapest, Hungary

Tickets

Sharing is Caring:

More Events in Budapest

Babra: Sz\u00e1z \u00e9v tambura a Bencz\u00far Kertben!
Wed Aug 11 2021 at 07:30 pm Babra: Száz év tambura a Benczúr Kertben!

Benczúr Ház Kulturális Központ

S\u00f6rgy\u00e1ri Capriccio [\u00d3v\u00f3hely]
Wed Aug 11 2021 at 07:30 pm Sörgyári Capriccio [Óvóhely]

Óvóhely

J(A)ZZ! | Tree (AT)
Wed Aug 11 2021 at 08:00 pm J(A)ZZ! | Tree (AT)

Opus Jazz Club

Fekete Zaj & Friends: Amber Smith & TPSRPRT
Wed Aug 11 2021 at 08:00 pm Fekete Zaj & Friends: Amber Smith & TPSRPRT

A38 Hajó

Nagy-Babos Rebeka Quartet
Wed Aug 11 2021 at 08:30 pm Nagy-Babos Rebeka Quartet

Budapest Jazz Club

G\u00e9llakkoz\u00e1s tanfolyam k\u00e9zre vagy l\u00e1bra BUDAPEST
Thu Aug 12 2021 at 09:00 am Géllakkozás tanfolyam kézre vagy lábra BUDAPEST

Paulay Ede utca 13, Budapest 1061, Magyarország

Ben T Kadar x Colin Welch Akusztik a Gardenben
Thu Aug 12 2021 at 05:00 pm Ben T Kadar x Colin Welch Akusztik a Gardenben

Budapest Garden

SUP Budapest: Hull\u00f3csillagt\u00fara 2021
Thu Aug 12 2021 at 06:00 pm SUP Budapest: Hullócsillagtúra 2021

SUP Budapest

TRI\u00c1SZ zenekaros koncert \/\/ Barba Negra
Thu Aug 12 2021 at 06:00 pm TRIÁSZ zenekaros koncert // Barba Negra

BARBA NEGRA

Latin T\u00e1ncest
Thu Aug 12 2021 at 06:00 pm Latin Táncest

Városligeti Műjégpálya

Budapest is Happening!

Never miss your favorite happenings again!

Explore Budapest Events