Urban Beats: Mambe + Logan Infinito \\ 48 Timer

Sat May 14 2022 at 08:00 pm

Union KBH | Copenhagen

Union KBH
Publisher/HostUnion KBH
Urban Beats: Mambe + Logan Infinito \\\\ 48 Timer
Advertisement
Sur del Sur præsenterer en aften med to markante profiler fra Latinamerika: Mambe og Logan Infinito.
Mambe
Mambe er en eklektisk kunstner, som har stået på scener rundt omkring i verden. Hun er født i Colombia, vokset op i Sverige og har bosat sig i Danmark, men hele verden er hendes playground, når hun fyrer et killer dj set af.
Logan Infinito
Logan Infinito er en Italiensk-Argentinsk kunster, der sætter ild til dansegulvet med hans Sonido Picante. Han har optrådt i Sverige, Tyskland, Danmark, Italien, Chile og Uruguay, og har skrevet sit Manifiesto Loganista.
Sur del sur
Der bor en bred gruppe af syd- og latinamerikanske musikere i Danmark, som repræsenterer mange lande og musikalske stilarter. Sur del Sur er et initiativ, hvis formål er at præsentere den del af den sydamerikanske kultur i Danmark, som bevæger sig i skyggerne, men som skinner på scenen. Kort sagt: Musikere fra syd, med fødderne i nord.
I baren serverer Generoso Support Bar vin, øl, sodavand og drinks.
Overskuddet går til plantning af træer i Guatemala.
For hver fem kroner der indsamles, planter Building Communities et træ i Guatemala. Træerne købes af kvindekooperativet Vida y Esperanza.
Læs mere om genskovningsprogrammet her: https://buildingcommunities.dk/
Dette event er en del af 48 TIMER FESTIVAL. Festivalen er støttet af Nørrebro Lokaludvalg, Tuborgfondet og Nordea-fonden og er et samarbejde mellem foreningen af Blågårds Plads, Blågården, Union, Osramhuset og Nørrebrohallen. Se mere på www.48timerfestival.dk
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Union KBH, Nørre Alle 7, Copenhagen, Denmark

Sharing is Caring: