Ultima 2021 – Stine Janvin & son.AR: Voices From Your Future Past (Live)

Thu Sep 16 2021 at 09:00 pm

BLÅ | Oslo

BL\u00c5
Publisher/HostBLÅ
Ultima 2021 \u2013 Stine Janvin & son.AR: Voices From Your Future Past (Live) Live lydgeografi fra gjengen bak lydverket Voices From Your Future Past.
Med kollektivet son.AR som består av norske sangeren og kunstneren Stine Janvin, komponistene og lydkunstnerne Davide Luciani, Fabio Perletta og Jordan Juras.
Voices From Your Future Past er en kuratert lydinstallasjon om den teknologiske illusjonens drømmelignende feilslutning – den samme illusjonen som styrer blikkene våre mot fremtiden, og dermed også fjerner oss fra nåtiden.
Den tar sikte på å anerkjenne følelsen av frakobling vi kjenner på i de virtuelle verdenene vi blir tvunget til å leve og kommunisere i, spesielt under pandemien.
Oslo-versjonen av Voices From Your Future Past er et lydverk utviklet av kollektivet son.AR med den norske sangeren og kunstneren Stine Janvin, i samarbeid med komponistene og lydkunstnerne Davide Luciani, Fabio Perletta og Jordan Juras.
På kveldens konsert på Blå vil kvartetten presentere en unik live-inkarnasjon av prosjektet gjennom en blanding av improvisasjon og sammensetninger av lyder fra deres utforskning av byen.
Lydvandringen er gratis og tilgjengelig i hele festivalperioden.

Event Venue & Nearby Stays

BLÅ, Brenneriveien 9C, Oslo, Norway

Tickets

Discover more events by tags:

Concerts in Oslo

Sharing is Caring: