Uitnodiging Amsterdam Business Forum met evt ticket voor Barack Obama

Fri Sep 29 2023 at 11:30 am to 03:15 pm

AFAS live Amsterdam | Amsterdam

Huis van het Werk
Publisher/HostHuis van het Werk
Uitnodiging Amsterdam Business Forum  met evt ticket voor Barack Obama
Advertisement
Uitnodiging via Huis van het Werk voor het Amsterdam Business Forum met sprekers van wereldklasse en meer
About this Event

Een van onze relaties, Denk Producties, organiseert op 29 september het Amsterdam Business Forum, met als sprekers Rutger Bregman, Tim Ferriss en Erin Meyer.

Huis van het Werk mag korting geven op tickets. 10% vanaf 5 deelnemers, 15% vanaf 10 deelnemers en 20% vanaf 20 deelnemers. (Prijs standaard ticket € 995,- ex. BTW).

Reserveer je ticket(s) uiterlijk 20 april 17:00 uur via ons dan ontvang als BONUS een gratis ticket voor een avond met Barack Obama op 1 mei in de Ziggo Dome. Voor informatie kijk

Na 20 april aanmelden kan uiteraard ook, alleen dan zonder het ticket voor de avond met Barack Obama.

Informatie Amsterdam Business Forum - 29 september:

Het maximaliseren van IMPACT is jouw cruciale taak als leider. Jij hebt de sleutel in handen! Op Amsterdam Business Forum 2023 zullen sprekers van wereldklasse hun beste inzichten met je delen. Onze eerste bevestigde sprekers zijn Rutger Bregman, Erin Meyer (INSEAD) en Tim Ferriss.

Bij Amsterdam Business Forum krijg je precies de juiste ingrediënten om aan de slag te gaan: sprekers van wereldklasse, bruikbare ideeën en een topnetwerk van collega-leiders in het publiek.Voor informatie over het programma en de sprekers kijk hier

Onderwerpen op het hoofdpodium

Better Business (met Rutger Bregman) – welke positieve impact zal uw organisatie hebben om de wereld een betere plek te maken? In dit blok krijg je ideeën voor grote en kleine bedrijven die eenvoudig te implementeren zijn, ongeacht de grootte of sector van je organisatie.

Amazing Cultures (met Erin Meyer) – hoe bouw je aan een uitmuntende bedrijfscultuur die werk (veel) lonender maakt en het gemakkelijk maakt om nieuw talent aan te trekken? In dit blok leer je hoe je een cultuur opbouwt die werken geweldig maakt.

Magnificent Leadership (met Tim Ferriss) – hoe kun je je impact als leider vergroten? Mensen helpen groeien en uitblinken als professional en persoon? In dit blok krijg je belangrijke inzichten en ontmoet je deze magnifieke leiders persoonlijk.

Bovendien neem je bij reservering via Huis van het Werk gratis exclusief deel aan een deepdive sessie met Erin Meyer over internationaal teamwork en een learning circle sessie met collega leiders uit Nederland en Vlaanderen.

Deepdive sessie met Erin Meyer (11.30)Internationaal teamwork is cruciaal belang voor elke organisatie. Teams worden steeds diverser met teamleden van verschillende nationaliteiten en culturen. Hoe zorg je dat deze teams ook echt goed samenwerken? Teamleden van verschillende achtergrond kunnen heel anders denken over bijv autoriteit, ‘afspraak is afspraak’ of de directheid waarmee we feedback geven. Diversiteit en inclusie werken pas écht als we elkaars communicatiestijlen begrijpen en respecteren. In deze sessie deelt Erin Meyer haar expertise uit haar bestseller ‘The Culture Map’. Een must voor internationale teams!

Learning circle (14.30)De beste manier om kennis te vermenigvuldigen is om deze te delen. In deze learning circle sessie brengen we leiders uit diverse bedrijven en landen bij elkaar om te leren van elkaars ervaringen op het gebied van leadership development, cultuur, verandering en teamwork. Je brainstormt in groepen van gelijkgestemden uit andere organisaties en landen. Doet nieuwe ideeën op én breidt je netwerk uit!

Na afloop van het congres krijgt iedereen een certificaat van deelname. Aan de hand hiervan kunnen PE-uren geregistreerd worden.

Wij geven je aanmeldgegevens door aan Denk Producties en je ontvangt van hen een factuur met korting (afhankelijk van het aantal aanmeldingen).

Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

AFAS live Amsterdam, Johan Cruijff Boulevard 590, Amsterdam, Netherlands

Tickets

EUR 0.00

Discover more events by tags:

Business in AmsterdamLeadership in Amsterdam

Sharing is Caring: