*UDSOLGT* FABRÄK [Support: BASKE] - VEGA - Venteliste

Sat May 14 2022 at 08:00 pm to 11:30 pm

VEGA | Copenhagen

VEGA
Publisher/HostVEGA
*UDSOLGT* FABR\u00c4K [Support: BASKE] - VEGA - Venteliste
Advertisement
FABRÄK antænder moshpitten
Døre: 20.00
Koncertstart: 21.00
Billetpris: 160 excl. gebyr
Den 14. maj kommer dette års VEGAs Udvalgte FABRÄK og raserer Lille VEGA med deres potente hiphop og vanvittige energi.

FABRÄK har på meget kort tid etableret sig på den danske musikscene, som en slags ny bevægelse for, hvordan hiphop kan lyde i 2022.

Med deres melodiske, energifyldte og selvironiske univers, har duoen væltet spillesteder og festivaler i 2021. Debutsinglen ”VOLDSDOM” og opfølgeren ”DAARLIGT” katapulterede de to musikalske hvirvelvinde i FABRÄK i heftig rotation på P3 og P6 Beat.

Publikum kan se frem til et højenergisk og balstyrisk show, når FABRÄK den 15. maj spiller deres første headliner-show i VEGA. Da duoen spillede på SPOT festival sidste år skrev Soundvenue:

“Jeg er virkelig imponeret over FABRÄK (…) Jeg havde det – for at sige det ligeud – pissesjovt til de flabede anti-punkers kæmpemæssige rockfest, hvor energien altid var i højsædet. Det var umuligt at stå stille.”

FABRÄK’s talent er bestemt ikke gået ubemærket hen, og i skrivende stund er de nomineret til hele tre Steppeulven-priser i kategorierne ”Årets håb”, samt ”Årets tekstforfatter” og ”Årets Sang” for ”DAARLIGT”.
Support: BASKE
Musikduoen BASKE skriver sange fra forstaden om det at være ung, fanget imellem venskaber og kærlighed, betaget og fortumlet af tilværelsen og med følelserne uden på tøjet.
Med en umiddelbar og legende tilgang til musikken skaber de et omfavnende univers, hvor intet er umuligt og hvor ærligheden bliver eksistensgrundlaget for en lyd, der blander genrer som pop, rock og hip/hop i én charmerende og eftertænksom blanding.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

VEGA, Enghavevej 40, Copenhagen, Denmark

Tickets

Sharing is Caring: