UDSOLGT Breakbot & Irfane – French Express + support: Aleks BLC @Hotel Cecil, København

Fri Dec 16 2022 at 08:00 pm to 11:00 pm

Hotel Cecil | Copenhagen

Hotel Cecil
Publisher/HostHotel Cecil
UDSOLGT Breakbot & Irfane \u2013 French Express + support: Aleks BLC @Hotel Cecil, K\u00f8benhavn
Advertisement
Den franske elektrofunkduo Breakbot & Irfane fra det Paris-baserede Ed Banger Records tænder op for varmen på Hotel Cecil den 16. december, når de bringer deres mix af funk, disco og house.

Breakbot & Irfane på Hotel Cecil
https://hotelcecil.dk/arrangementer/breakbot-irfane/
——————————————
• Billetpris: 185kr
• Billetsalg: https://www.ticketmaster.dk/event/CEC1612B
• Døre til salen åbner kl. 19.00
• Show start kl. 20.00
——————————————
Tilmeld dig Hotel Cecils Nyhedsbrev:
http://eepurl.com/dqclV5

Multi-instrumentalist Breakbot, med det borgerlige navn Thibaut Jean-Marie Michel Berland, har endnu en gang teamet op med vokalisten Irfane på deres nye EP ’Remedy’, som bugner af synth swells, medrivende basgange og 80’er nostalgi.
Selvom musikken i starten var et sideprojekt for Thibaut Berland, blev han hurtigt et kendt navn, da han remixede Justices uforglemmelige undergrundshit "Let There Be Light". Kort tid efter udkom hans debutalbum By Your Side (2012) udgivet gennem Ed Banger Records – et solrigt discoværk, der fremhævede hans humoristiske sangskrivning og melodiske flair. Her er Irfanes skæve, soul-vokal medvirkende på fem ud af tretten numre – måske mest uforglemmeligt på "By Your Side", som stadig er et hit på dansegulve verden over.
Pladens umiddelbare succes førte til en to-årig turné, hvorefter opfølgeren Still Waters (2016) blev udgivet – et langt mere indviklet album, der tog Breakbot i en analog retning, med fængende motown-inspirerede melodier, opnået gennem improvisation og gode gammeldags jamsessions.
I dag arbejder Breakbot med en bred vifte af kunstnere verden over og fortsætter med at overraske lytteren med sin evne til at blande funk, disco, techno vibes og futuristiske toner.
Eventet er støttet af Institut français
——————————————
VIGTIG INFORMATION OM BILLETKØB
Vi anbefaler, at du kun køber billetter via vores officielle billetudbyder Ticketmaster. Vi fraråder køb af billetter fra falske udbydere og videresalgs-sider, da du ikke kan være sikker på billetternes ægthed og ofte ender med at betale overpris.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Hotel Cecil, Niels Hemmingsens Gade 10, Copenhagen, Denmark

Tickets

Sharing is Caring: