UDSOLGT Bon Entendeur (FR) + support: Ziggy Phunk | Hotel Cecil, København

Thu Mar 23 2023 at 08:00 pm

Hotel Cecil | Herlev

All Things Live Denmark
Publisher/HostAll Things Live Denmark
UDSOLGT Bon Entendeur (FR) + support: Ziggy Phunk | Hotel Cecil, K\u00f8benhavn
Advertisement
Den franske duo Bon Entendeur krydser electro, disco og funk med lyden af den solrige riviera, når de kommer til Hotel Cecil i København den 23. marts.
——————————————
Bon Entendeur på Hotel Cecil
https://hotelcecil.dk/arrangementer/bon-entendeur-fr/
• Billetspris: 225kr
• Billetsalg: www.ticketmaster.dk/event/CEC2303C
• Døre: kl. 19.00
• Show: kl. 20.00
Tilmeld dig Hotel Cecils Nyhedsbrev:
http://eepurl.com/dqclV5
——————————————
Som Bon Entendeur har barndomsvennerne Arnaud Bonet og Pierre Della Monica gennem et årti produceret musik med rødderne solidt plantet i fransk kultur. De mestrer et væld af genre som electro, disco og funk, som de ryster sammen til et luksuriøst og euforisk lydtapet over samples af de mest berømte franske stemmer.
Lyt bare til til debutalbummet 'Aller-Retour' fra 2019, hvor makkerparret jonglerer et virvar af franske sange og inspirationer fra 60'erne og 70'erne. Udgivelsen, der blandt andet bød på platin-singlen 'Le temps est bon', banede vejen for millioner af streams og udsolgte shows for henrykte masser, herunder i i L'Olympia i Paris.
Arnaud og Pierre kommer direkte ud af den solbeskinnede og hedonistiske franske riviera. Til marts tager de turen til Danmark, når de serverer en kæmpe frankofil electro-fest på Hotel Cecil.
Support:
Danske Ziggy Phunk har fra sine mange rejser og optrædener rundt omkring i verden, plukket både kulturelle og musikalske inspirationer med sig, til sine dansable produktioner og DJ-sets. Hans musik blander alt for funk og disco til latin og funk, som nok skal varme gulvet på Hotel Cecil godt og grundigt op.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Hotel Cecil, Niels Hemmingsens Gade 10,Copenhagen, Denmark, Herlev, Denmark

Tickets

Sharing is Caring: