Tyttörakkautta - tantrinen ilta naisille

Thu Jan 13 2022 at 06:00 pm to 09:30 pm

Joogakoulu Shanti | Helsinki

Ihmisten yhdist\u00e4j\u00e4t
Publisher/HostIhmisten yhdistäjät
Tytt\u00f6rakkautta - tantrinen ilta naisille
Advertisement
Tyttörakkautta - tantrinen ilta naisille
torstaina 13.1. klo 18-21.30
Tässä illassa naisten välinen läheisyys, hellyys ja himo saavat olla ja elää. Hengitämme, kosketamme ja herätämme aistillisuutta. Kuuntelemme ja kunnioitamme omia ja toisten rajoja.
Tässä illassa olet vapaa tutkimaan myös seksuaalienergiaasi. Voit tehdä sen ujosti, villisti, leikkien. Miten vain ja juuri sellaisina kuin sillä hetkellä olet.
Ohjaan tapahtumassa erilaisia kohtaamiseen, tietoiseen koskettamiseen ja aistillisuuteen liittyviä harjoituksia turvallisessa ja rennossa ilmapiirissä. Ohjaajana Tanric Life Coach Kristiina Puukko.
Voit tulla yksin, oman parin tai kavereiden kanssa. Harjoitukset eivät vaadi vaatteiden vähentämistä. Osallistuaksesi et tarvitse aiempaa kokemusta.
Voit osallistua seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta. Tapahtuma on suunnattu erityisesti naisista/naisistakin kiinnostuneille naisille.
Voit itse määritellä naiseutesi. Jos koet kuuluvasi tähän porukkaan, olet lämpimästi tervetullut. Moninainen naiseus on rikkautta.
Osallistumismaksu: 39 e/hlö (sis. alv 24%). Ole nopea. Paikat menevät vauhdilla. Osta lippu Holvista nyt: https://holvi.com/shop/kristiinapuukko/
Mikäli olet yllättäen estynyt osallistumaan tapahtumaan, voit antaa tai myydä lippusi eteenpäin. Ilmoita muutoksista välittömästi: [email protected] Voit myös käyttää vastaavan summan myöhemmin Ihmisten yhdistäjien tapahtumiin tai hoitoihin. Palautamme rahat sairaustodistusta vastaan. Mikäli tapahtuma peruuntuu järjestäjän toimesta, palautamme maksetut liput.
Noudatamme tapahtumahetken viranomaisohjeita. Jos viranomaisten asettamat rajoitukset, esim. koronapassivaatimus estää sinua osallistumista, palautamme maksetut liput.
Tapahtumaan on varattu ilmainen paikka ihmiselle, jonka taloustilanne estäisi muuten osallistumisen. Ota yhteyttä: [email protected]
Tapahtumapaikka:
Joogakoulu Shanti
Runeberginkatu 43, 2.krs, 00100 Helsinki
Tilaisuus on K-18, päihteetön ja syrjinnästä vapaata aluetta.
Kysymyksiä?
Ota yhteyttä: [email protected]
https://www.facebook.com/ihmistenyhdistajat/
https://www.kristiinapuukko.fi/tantric-life-coach.html
Olen 45-vuotias Tantric Life Coach ja yhteisöpedagogi (AMK). Työskentelen kohtaamisen, kasvun, yhteisöllisyyden ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi. Tarjoan ihmisille mahdollisuuksia tulla nähdyksi ja kuulluksi, löytää etsimänsä. Olen luonut erilaisia kohtaamisen areenoita 15 vuoden ajan.
https://www.kristiinapuukko.fi/
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Joogakoulu Shanti, Runeberginkatu 43, 00100 Helsinki, Finland, Helsinki, Finland

Tickets

Sharing is Caring: