Two Steps From Hell Live at AFAS Live II

Fri Jun 17 2022 at 07:30 pm to 10:30 pm

AFAS Live | Amsterdam

Two Steps From Hell
Publisher/HostTwo Steps From Hell
Two Steps From Hell Live at AFAS Live II
Advertisement
Producersduo Thomas Bergersen en Nick Phoenix brengen tijdens Two Steps From Hell Live met het Odessa Opera Orchestra en koor hun geliefde filmtrailerproducties tot leven. De populaire componisten zijn bekend van producties voor onder andere Agengers: Endgame, The Dark Knight en Game of Thrones en games zoals Resident Evil 6 en Assassin's Creed IV: Black Flag. Hun YouTube-kanaal heeft inmiddels meer dat 4,75 miljard streams behaald. Tickets voor deze show zijn nu te koop via www.twostepsfromhell-live.com.
Met hun wereldwijde successen op zak is het tijd voor een eerste Europese tournee waarin Nederland niet mag ontbreken. Bijgestaan door het Odessa Opera Orchestra, koor, ijzersterke solisten en filmbeelden komen alle hoogtepunten van Bergersen en Phoenix voorbij. Met hun muzikale genialiteit voorop belooft het een ongeëvenaarde reis door de wereld van symfonieën, fantasy en muzikale mystiek te worden.
Als film hoor je er tegenwoordig niet meer bij als je geen trailer lanceert met muziek gecomponeerd door Thomas Bergersen en Nick Phoenix. Blockbusters zoals Aquaman, Inception en series als Breaking Bad en Sherlock hebben muziek van Two Steps From Hell gebruikt. Hun bombastische sound is authentiek in zijn soort en is ook onder gamers bekend. Zo leverden Bergersen en Phoenix een muzikale bijdrage aan voor Mass Effect 2 en 3, PlanetSide 2, Killzone 3, Star Wars: The Old Republic, League of Legends, F1 2013 en Uncharted 4.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

AFAS Live, Johan Cruijff Boulevard 590,Amsterdam, Amsterdam, Netherlands

Tickets

Sharing is Caring: