TRIO ORO - en konsert!

Sat Nov 11 2023 at 01:00 pm to 02:00 pm

Deichman Tøyen | Lillestrøm

KIGO Kultur I Gamle Oslo
Publisher/HostKIGO Kultur I Gamle Oslo
TRIO ORO - en konsert!
Advertisement
KIGO presenterer: TRIO ORO - en konsert!
NORGES KANSKJE MEST AKTIVE TRIO I 2022, MED 271 KONSERTER I INN- OG UTLAND.
TRIO ORO er et band som prioriterer underholdningsverdi.
Alt de gjør er designet for å holde publikum på tærne. Låtene er gjennomarbeidet for å få mest mulig ut av hver eneste tone og hvert eneste slag. TRIO OROs musikk blir fremført med glimt i øyet, og smittende spilleglede.
TRIO ORO sin musikk passer for alle mennesketyper og i alle situasjoner. Fra konsertserien LilleRIKSEN i regi av Riksscenen til underholdning i 70-årslag. De har spilt på Oslo kammermusikkfestival og Tromsø Jazzfestival, PIT, Exhibition “Aeaea” Podium Oslo, utesteder og konsertscener, i bryllup, begravelser, konfirmasjoner, på eldresenter, barneskoler, barnehager, turné i Finland og i Spania, på flyktningsenter, Zoom-konsert i regi av Sentralen, fra båt til brygge i regi av Musikk i Nordland, på hjemmefester, navnefester og firmafester, på Høstakkefest med bål på stranda, vernissager, husband for Humornieu, festivalband for Go Figure! Festival for figurteater og visuell scenekunst i Oslo ... og de har spilt i en tysk teaterforestilling, bare for å nevne nesten alt.

En konsert som passer for både barn og voksne!
Gratis selvsagt!

-----
KIGO er en kulturinstitusjon som tilbyr gratis kulturaktiviteter og arrangementer for barn, unge og familier i Oslo. KIGO skaper møteplasser der barn og unge kan uttrykke seg og gledes over kulturopplevelser sammen. Alle KIGOs tilbud er gratis. Følg oss gjerne på Instagram og Facebook!
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Deichman Tøyen, Lillestrøm, Norway

Sharing is Caring: