Tribute to the 90's ft. Rudeboy & Green Lizard

Thu Jun 02 2022 at 07:00 pm to 10:00 pm

Poppodium 013 | Tilburg

Poppodium 013
Publisher/HostPoppodium 013
Tribute to the 90's ft. Rudeboy & Green Lizard
Advertisement
Eindelijk komen de heren van Green Lizard hun 'oude' hometown Tilburg samen met Rudeboy (UDS) op zijn kop zetten met Tribute to the Nineties! Deze speciale nineties set bestaat uit nummers van Urban Dance Squad (uitgevoerd voor mister Rudeboy himself ❤️), Nirvana, The Smashing Pumpkins, Foo Fighters, Alice in Chains en nog veel meer. De set wordt uitgevoerd door twee uitstekende frontmannen ondersteund door de gebroeders Tjon Ajong van Green Lizard. Zij wisten in 1996 met een mix van grunge, hardrock en metal De Grote Prijs Van Nederland in de wacht te slepen. Verwacht een set met alleen maar krakers uitgevoerd door de beste muzikanten. Acht jaar geleden speelde Green Lizard voor het laatst in een uitverkochte 013 dus koop je kaarten in de voorverkoop!
De support deze avond wordt verzorgt door Prestcold Molly, een alternatief rockkwartet met de heerlijke schuurstem van Seb Dokman (Paceshifters) aan het front. Beukende 90's songs worden afgewisseld met dromerige, dynamische intermezzo's. Samen zorgen ze voor een muur aan geluid en een vol adrenaline gepompte live-ervaring.

De band haalt zijn inspiratie uit bands van weleer, zoals Dinosaur Jr. en Smashing Pumpkins. Eenieder van deze band heeft zijn strepen al ruim verdiend in bands als Paceshifters, Magnetic Spacemen, Mozes and the Firstborn en PAUW.
Eindtijd onder voorbehoud
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Poppodium 013, Veemarktstraat 44, Tilburg, Netherlands

Tickets

Discover more events by tags:

Music in TilburgEntertainment in Tilburg

Sharing is Caring: