Tres Amigas

Thu Sep 23 2021 at 08:00 pm

Sennepen Scene | Oslo

Sennepen Scene
Publisher/HostSennepen Scene
Tres Amigas Velkommen til standup med tres amigas. Slapp av, ingen av oss kan snakke spansk! De tres amigas er; Helene Holtskog, Cécil Moroni og Pernille Haaland. Les mer om de her:
Helene er et kinderegg av ei jente. Rød på toppen, hvit på kroppen og alltid noe gøy på lager. De siste årene har hun opptrådt på det som er å finne av stand-up klubber i Norge, fra den bruneste puben i Nord-Norge til Latter i Oslo. Helene ser på verden med sarkastiske og analytiske øyne og tar fortsatt livsråd fra pappa. Det blir det bra standup av.
Pernille Haaland er en utlending og en nordmann; en rar kombinasjon med en enda rarere dialekt. Hun har vært ivrig på standup scenene i London og deltatt på Edinburgh Fringe 6 år, samt turnert Europa. Nå er hun i Norge og har stått på scenene her, gjorde standup innspilling med TV Vest og var med på Deluxe festivalen. «Hilarious» - Time Out
Cécile har trolig det mest smittende gode humøret som er å se på en norsk standupscene. Hun deler morsomme perspektiver fra en kvinne som kommer til det norske samfunnet utenfra – uten å ty til kjente floskler.
Cécile er utdannet skuespiller og står på de største og minste standupscener i hele Norge. Hun har også hatt standup i Sveits og Frankrike og har vært med på en rekke av show og festivaler. Kjenn deg igjen i livsanskuelser fra en som kjenner seg lite igjen.

★ Dørene åpner: 19:00
★ Show starter: 20:00
★ CC: 200,-
★ 20 +

Event Venue & Nearby Stays

Sennepen Scene, Darres Gate 2, 0175 Oslo, Norway, Oslo, Norway

Tickets

Sharing is Caring: