Traumeterapi & behandling af psykiske ubalancer

Sat Apr 15 2023 at 09:00 am

GODTHJÆLP INSTITUTE - Klinik, Kurser & Uddannelse | Lyngby

Godthj\u00e6lp Akupunktur og Kurser
Publisher/HostGodthjælp Akupunktur og Kurser
Traumeterapi & behandling af psykiske ubalancer
Advertisement
TRAUMETERAPI & BEHANDLING AF PSYKISKE UBALANCER
15. & 16. APRIL 2023
KURSET ER PÅ 16 TIMER (2 DAGE) + 4 TIMERS E-LEARNING.
- Du kan deltage ved FREMMØDE eller WEBINAR.
For at deltage på dette kursus skal du minimum have deltaget på AuriculoTerapi Modul 1 eller tilsvarende.

Inden kurset, vil du modtage 4 timers e-learning undervisning. Med e-learning bliver du præsenteret for materialet gennem videoer efterfulgt af quizzer. Videoerne kan du se så mange gange du vil. Vil du gerne deltager på et fremmødekursus er dette muligt i Århus.

På dette modul får du indblik i, hvordan du benytter AuriculoTerapien som et stærkt redskab ved psykiske ubalancer. AuriculoTerapi virker procesfremmende eksempelvis på de patienter, du har svært ved at nå ind til, og som har svært ved at mærke sig selv. Du vil få et indblik i, hvilke terapiforhindringer der kan være medårsag til et fastholdt negativt mønster hos dine patienter, og lære teknikker, der gør det muligt at komme videre med krops- eller psykoterapi, der ellers har stået stille.

På kurset bliver du introduceret til farveterapi, der især er velegnet til komme endnu dybere i behandling af traumer og psykisk ubehag. Vi vil arbejde med mundånding som årsag, og med toksiske ar som traumebehandling.

Disse lidelser/problematikker kommer vi ind på i forbindelse med behandling af Psykiske Ubalancer:
Traumer
Angst
Depression
Stress
Søvnproblematikker
Lateralitet, samarbejde mellem højre og venstre hjernehalvdel
Koncentration
Medicinafhængighed
Alkoholafhængighed
ADHD

MÅLGRUPPE:
Dette forløb henvender sig til behandlere. Ikke bare akupunktører, men også f.eks. massører, zoneterapeuter eller psykoterapeuter kan have glæde af at lære øre-akupunktur. Det samme gælder andre sundhedsfagligt uddannede, f.eks. sygeplejersker, fysioterapeuter, ergoterapeuter, jordemødre, læger o.l. For at deltage på dette kursus skal du minimum have deltaget på AuriculoTerapi 1 eller tilsvarende. Er du i tvivl, om du kan deltage, kontakt underviseren.

UNDERVISER:
Rikke Godthjælp er uddannet Akupunktør og Zoneterapeut i 2003 fra Helseskolen i Søborg. Blev allerede under sin grunduddannelse til akupunktør betaget af Posturologi, Auriculoterapi og Auriculomedicin. AuriculoTerapien blev udviklet af den franske læge, biolog og ingeniør Dr. Paul Nogier, som sammen med et hold af forskere kortlagde, hvordan kroppen er afspejlet i øret. Han opdagede VAS – Vaskulært Autonomt Signal – og blev indstillet til en Nobelpris for dette i 1996.
Dr. Paul Nogier´s søn, Dr. Raphaël Nogier viderefører den dag i dag behandlingsformen især indenfor farveterapi og diagnosticering af huden. Dr. Raphaël Nogier og en anden stor personlighed indenfor faget; Dr. Michel Marignan er hovedkilden til Rikke Godthjælp´s store viden om AuriculoTerapi, AuriculoMedicin og Posturologi.
Rikke er blevet undervist af dem siden 2004, sammen med mange andre dygtige undervisere fra hele verden, som Dr. Anthony de Sousa, Pierre Magnin, Yves Rouxeville, Alain Coutté og Dr. Daniel Assis mf.
Efter- og videreuddannelse har altid været i fokus, og hun opdaterer sig løbende i ind- og udland; Frankrig, Italien, Norge, Tyskland, Holland og USA. Dette sikrer, at du modtager den bedste og mest opdaterede undervisning. Rikke har undervist i Øre Akupunktur og Posturologisk behandling på AkupunkturAkademiet siden 2010 og har efterfølgende udvidet med undervisning AuriculoMedicin og ChromoTerapi.

Til dagligt behandler Rikke Godthjælp i sin klinik ved GODTHJÆLP Institute i hjertet af København: www.godthjaelp.dk
ONLINEUNDERVISNING! HVORDAN?
Læs mere her: https://godthjaelp.dk/onlineundervisning-HVORDAN/
Læs mere: https://godthjaelp.dk/auriculo-psyke/
Køb nu: https://shop.godthjaelp.dk/purchase/150565-TraumeTerapi-og-Behandling-af-Psykiske
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

GODTHJÆLP INSTITUTE - Klinik, Kurser & Uddannelse, Sortedam Dossering 59,Copenhagen, Denmark, Lyngby

Tickets

Sharing is Caring: