Topplederne for norsk vannkraft – Quo vadis?

Tue Jan 25 2022 at 08:30 am to 10:00 am

Polyteknisk Forening | Oslo

Polyteknisk Forening
Publisher/HostPolyteknisk Forening
Topplederne for norsk vannkraft \u2013 Quo vadis?
Advertisement
#PolyPod-serien om vannkraft har invitert eksperter til å snakke om vannkraftens historie, teknologisk status og forskningsbehov, endringer i markedet og fleksibilitetsbehovet. Nå vil vi vite hva topplederne mener om vannkraftens rolle og fremtid. Derfor har vi invitert sjefen for landets største vannkraftprodusent, sjefen for transportnettet som skal sikre at strømmen fraktes forsvarlig til alle og sjefen for den offentlige myndigheten som bestemmer hva som er lov og ikke når det gjelder kraftsektoren.
Du møter:
- Christian Rynning Tønnesen, CEO, Statkraft
- Hilde Tonne, CEO, Statnett
- Kjetil Lund, vassdrags- og energidirektør, NVE
Vi vil vite hva de tror om vannets fremtid i Norge. Hvordan påvirker klimaendringer vannkraften? Hvordan skal Norge få mest mulig ut av denne kraftkilden også i fremtiden? Må det endringer til i reguleringer og bestemmelser for å sikre fortsatt lønnsomhet – og med det inntekter til lokalsamfunn og stat? Hva med naturhensyn og kraftpriser? Hvordan sikre balanse mellom naturmiljø, klimaløsning, kraftpriser til folk og inntekter til stat og kommune? Dilemmaene står i kø og vi gleder oss til en prat med tre kunnskapsrike toppsjefer.
Arrangementet er støttet av NTNU/ Hydroflex og er åpent og gratis for alle påmeldte!
Du kan stille spørsmål i forkant via @polyteknisk i sosiale media.
Dette arrangementet er både fysisk og digitalt. Påmeldte til den digitale sendingen vil kunne følge direktesendingen på denne nettsiden, hvor den tilgjengeliggjøres i forkant av møtet. Medlemmer og ikke-medlemmer får enkelt tilgang ved å logge seg på sin profil.
Croissants og kaffe serveres til praten fra kl. 08.00.
Velkommen!
Foto: Statkraft, NTB, NVE
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Polyteknisk Forening, Rosenkrantz' gate 7, Oslo, Norway

Tickets

Sharing is Caring: