TootArd (INT) + Detective Picnic and the Mystery Basket // Loppen x ALICE x Frigjort

Sat Jun 18 2022 at 09:00 pm to Sun Jun 19 2022 at 01:00 am

Musik Loppen | Christiania

Frigjort Festival
Publisher/HostFrigjort Festival
TootArd (INT) + Detective Picnic and the Mystery Basket \/\/ Loppen x ALICE x Frigjort
Advertisement
Vi har glædet os til igen at præsentere TootArd på dansk jord, når gruppen fra Golan-højderne til juni forvandler Loppen til et svedigt Beirut-diskotek med smægtende synthstrygere og 80’er-trommemaskiner. Det nye psychede ensemble Detective Picnic & The Mystery Basket åbner aftenen. Koncerterne er præsenteret i samarbejde med Frigjort Festival.
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Entré: 120 kr. (inkl. gebyr)
Forsalg: https://bit.ly/tootard-loppen
Døre: 21:00 // Koncertstart: ca. 22:00
https://loppen.dk/kalender/tootard
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Var man til TootArds koncert på ALICE tilbage i 2018 vil man sikkert huske den medrivende koncert, hvor gruppen fra Golan-højderne forbandt dansable rytmer med guitardrevet ørkenblues og psykedelisk arabisk rock. Fast forward til 2020 og det efterfølgende album, “Migrant Birds” (Glitterbeat). Væk er de støvede guitarer og de rockede elementer. Til gengæld er der skruet markant op for de dansable beats og de medrivende melodier, som man også kunne opleve på Sorte Firkant Festival sidste år, hvor gruppen forvandlede rummet til et svedigt Beirut-diskotek med smægtende synthstrygere og trommemaskiner.
Albummet er nemlig en hyldest til arabisk pop og disco fra 80’erne og ikke mindst en kærlighedserklæring til festkulturen og den flamboyante stemning fra Libanon-hovedstadens legendariske natklubber. Som titlen antyder, er bandet dog fortsat optaget af ideen om en nomadisk utopi sat overfor en politisk virkelighed med indskrænkende grænser. Vi har glædet os vanvittigt til endnu en gang at kunne præsentere TootArd på dansk jord, denne gang i trioopsætning på Loppen, præsenteret i samarbejde med Frigjort Festival.
Detective Picnic and the Mystery Basket er en nyt rytmisk bekendtskab på den københavnske musikscene, og er sat i verden med en enkelt mission; at amusere og underholde - ikke blot publikum, men i sandhed også sig selv. Udstyret med et lydbillede forankret i dansable grooves og fængende riffs drager detektiven ud på småpsykedeliske eventyr, lægger til i sin kurv af musik og mysterier, og deler ud af godterne live fra scenen.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Musik Loppen, Sydområdet 4B, 1. sal, Christiania, Denmark

Tickets

DKK 120.0

Sharing is Caring: