Tommy Fredvang - Tidløs Trio // Kulturhuset

Fri Oct 20 2023 at 07:30 pm

Kulturhuset | Oslo

Kulturhuset
Publisher/HostKulturhuset
Tommy Fredvang - Tidl\u00f8s Trio \/\/ Kulturhuset
Advertisement
Kom og opplev musikk på sitt mest ekte med Tommy Fredvang - Tidløs trio. Etter å ha vært borte fra veien i en stund, er Tommy tilbake på turné med et høykvalitets musikertrio, og leverer en musikkopplevelse som går tilbake til det grunnleggende.
Tommy Fredvang, først kjent fra X-Factor i 2009, har siden hatt en imponerende karriere som live-artist. Fra å være vokalist i Stavangerkameratene, som ble spellemannsnominert i 2022, til å ha opptrådt i 3 Norgesturnéer med "Vi elsker ABBA", har Tommy levert uforglemmelige musikkøyeblikk for fans over hele Norge. Han har nå sluppet noen singler til sitt tredje norskspråklige album, etter å ha utgitt to album siden 2020, inkludert singelen "Stå i ro" med Rita Eriksen, som ble den fjerde mest spilte norskspråklige låten på norsk radio.
Nå gir Tommy deg en sjelden sjanse til å oppleve musikken hans i en intim atmosfære. En aften med Tidløs Trio vil minne deg om å sitte ved en peis med et glass fantastisk hvitvin, og lytte til de rene, enkle lydene av gitar og piano. Det er musikk som berører nerven, ekte og oppriktig, og det er Tommy på sitt mest autentiske.
Enten du ser etter den perfekte date-natten, en familie sammenkomst eller bare en mulighet til å gjenkoble med en gammel venn, er dette den perfekte anledningen. Kom og opplev den avslappede atmosfæren og hyggelige musikken. Gjør deg klar til å bli inspirert, rørt, og underholdt av en av Norges mest elskede live-artister.
Billetter er nå tilgjengelige. Ikke gå glipp av sjansen til å oppleve Tommy Fredvang - Tidløs Trio.
Dørene åpner: 19.30
Konsertstart: 20.00
Servering : Øl / Vin
Alle rettigheter
Aldersgrense : 20
Ledsager : Full pris
Bevegelseshemmede : Ja
Parkeringsmuligheter : Nei
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Kulturhuset, Youngs gate 6,Oslo, Norway

Discover more events by tags:

Music in OsloArt in OsloEntertainment in Oslo

Sharing is Caring: