Tina Dickow - VEGA - Få billetter

Mon Apr 25 2022 at 06:00 pm to 10:00 pm

VEGA | Copenhagen

VEGA
Publisher/HostVEGA
Tina Dickow - VEGA - F\u00e5 billetter
Advertisement
Tina Dickow svøber VEGA i dansksproget poesi
Døre: 19.00
Koncertstart: 20.00
Billetpris: 450 kr. inkl. gebyr
_____________________________________________________________________________________________________
Tina Dickow er i øjeblikket aktuel med singlen “Lige Nu”, som hun har skrevet sammen med sine musikalske sparringspartner og ægtemand Helgi Jonsson. Singlen handler om et se de positive sider af livet i svære tider.
Når hun gæster Store VEGA bliver det med en stribe nye sange på dansk fra sit kommende album. Hun fortæller:

“Jeg har savnet Danmark helt ubeskriveligt i den lange periode, hvor jeg ikke har kunnet rejse hjem og følt mig mere dansk end nogensinde det sidste års tid. Og derudover føles det som et godt tidspunkt at tage et spring og prøve noget nyt frem for at søge tilbage til det gamle.”

Den nye single er sangerindens først udspil siden det anmelderroste album Fastland fra 2018, der modtog fire, flotte hjerter af Politiken.

Den eminente sangskriver slog massivt igennem med sit tredje album In The Red, der med hits som “Nobody’s Man”, “Give In” og “One” skubbede hende helt frem på de store, danske musikscener. Albummet blev indspillet i London hos stjerneproduceren Chris Potter (The Verve, Blur, Rolling Stones) og sendte lytteren ind i hendes karakteristisk varme og organiske univers af akustiske guitarer og melodiske kærtegn.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

VEGA, Enghavevej 40, Copenhagen, Denmark

Tickets

Sharing is Caring: