Thomas Warberg - "Et storslået Menneske" @Bremen Teater, Kbh

Thu Aug 26 2021 at 07:00 pm to 08:30 pm UTC+02:00

Bremen Teater | Copenhagen

Tajmer Booking & Management
Publisher/HostTajmer Booking & Management
Thomas Warberg - "Et storsl\u00e5et Menneske" @Bremen Teater, Kbh Thomas Warberg vender tilbage til Bremen Teater med sit nye show “Et storslået Menneske”, der denne gang italesætter den omsiggribende selvretfærdighed og stiller skarpt på de mange subjektive versioner af virkeligheden, som vi bliver konfronteret med i hverdagen. Vi lever i en tid hvor følelser og holdninger overtrumfer fakta, og det kan få verden til at se temmelig fiktiv ud. Foruroligende, men også hysterisk morsomt, i hvert fald når Thomas Warberg udleverer virkeligheden, som han oplever den. Og han har ret!
Thomas Warberg gik for et år siden til en optiker, fordi han troede at han var farveblind. Optikeren kunne berolige ham med, at det er han ikke, men at hans opfattelse af farver måske er en smule begrænset. Piger lærer nemlig som børn typisk mange flere farver end drenge. Så hvor en trøje for drenge måske “bare” er blå, kan den for piger være alt fra lyseblå til lavendel. Med andre ord går halvdelen af verdens befolkning måske rundt og tror, at den viden de har er tilstrækkelig til at udtale sig, mens der findes så mange flere nuancer af sandheden… Det oplever vi alle steder i hverdagen, i diskussioner og på sociale medier, hvor alle føler sig berettiget til at bekendtgøre deres holdninger, også selvom de ikke har kendskab til de dybereliggende fakta. Og var det så kun om farver, men ak nej.
“I gamle dage satte man sig foran fjernsynet med popcorn, i dag sætter man sig klar ved sit tastatur”, som Thomas Warberg udtrykker det. “For alle har en holdning til alt og mener både at de har ret, og ret til at udbrede den. Men sandheden er, at når mange af os ikke ved præcis hvilken farve blå himlen har, burde vi måske være lidt mere tilbageholdende med at kommentere på alt.”
Dette er omdrejningspunktet for det nye show, hvor Warberg med eksempler fra hverdagen italesætter den omsiggribende selvretfærdighed. Og som i hans tidligere shows, sker det naturligvis i et forrygende mix af skarpe oneliners og rablende sjove historier udsat for sønderjysk lune, tempo og eminent timing.
“Et storslået Menneske” er Warbergs fjerde one-man show og følger i kølvandet på “Thomas Warberg Comedy Tour ’14” og “ Thomas Warberg Comedy Tour 16”, der begge blev plastret til med 5 stjernede anmeldelser, kun overgået af efterfølgeren “Perfektion, overskud, og andre lorteord”, som fik 6 stjerner af bl.a Jyllands-Posten sidste år.
Warberg er også kendt fra TV-programmer som Stormester, Live fra Bremen og Klipfiskerne - sidstnævnte kan han igen opleves i på TV2 hele efteråret. Han beriger desuden det Københavnske kulturliv med sin egen “Warberg Comedy Club” der byder på egne shows og sceneplads til standuppens øvrige store navne flere gange ugentligt.

Event Venue & Nearby Stays

Bremen Teater, Nyropsgade 39-41, Copenhagen, Denmark

Tickets

Sharing is Caring:

More Events in Copenhagen

DJBFA's Seminar & Bar
Thu Aug 26 2021 at 04:00 pm DJBFA's Seminar & Bar

DJBFA / Komponister og Sangskrivere

G\u00e6stespil "HAMLET" (W. Shakespeare) p\u00e5 engelsk
Thu Aug 26 2021 at 04:15 pm Gæstespil "HAMLET" (W. Shakespeare) på engelsk

The King's Garden

G\u00e6steforestilling "HAMLET" af W. Shakespeare p\u00e5 engelsk
Thu Aug 26 2021 at 04:15 pm Gæsteforestilling "HAMLET" af W. Shakespeare på engelsk

The King's Gardens

G\u00e6steforestilling "HAMLET" af W. Shakespeare p\u00e5 engelsk
Thu Aug 26 2021 at 06:00 pm Gæsteforestilling "HAMLET" af W. Shakespeare på engelsk

The King's Gardens

Dahl\/Hagans\/\u00c5man\/Uotila
Thu Aug 26 2021 at 06:00 pm Dahl/Hagans/Åman/Uotila

Jazzhus Montmartre, Copenhagen

L\u00e6sekreds. De ansatte. Ved Nina Poulsen
Thu Aug 26 2021 at 06:30 pm Læsekreds. De ansatte. Ved Nina Poulsen

Thiemers Magasin

jane \/\/ RUST
Thu Aug 26 2021 at 08:30 pm jane // RUST

RUST

Karrusel 2021 Friday ticket
Fri Aug 27 2021 at 04:00 pm Karrusel 2021 Friday ticket

Copenhagen is Happening!

Never miss your favorite happenings again!

Explore Copenhagen Events