The Saga of Sage (ADE 2023) - Melkweg Amsterdam

Wed Oct 18 2023 at 01:00 pm

Melkweg Amsterdam | Amsterdam

Melkweg Amsterdam
Publisher/HostMelkweg Amsterdam
The Saga of Sage (ADE 2023) - Melkweg Amsterdam
Advertisement
Tijdens ADE presenteert Melkweg de première van The Saga of Sage - Mission 1: Defrost. De missies in The Saga of Sage zijn meeslepende virtuele concerten die plaatsvinden in de metaverse met behulp van innovatieve multi-user VR-technologie.
Een koepel op een bevroren planeet. Eén missiebemanning met 12 passagiers. Een pulserend geluid, een uitnodiging om beweging te verkennen terwijl het ijs begint te smelten. De muziek groeit, terwijl we in een ervaring duiken die ons doet afvragen hoe we de dingen die we meemaken verwerken. En hoe we loslaten wat weg moet. Al die tijd smelten en smelten en smelten, terwijl we dansen.
Samen verkennen we het verhaal van Sage. Nu de aarde misschien onbewoonbaar wordt en meer en meer verdeeld raakt door geweld, polarisatie en politiek – waar horen wij thuis? In deze eerste aflevering reizen we door een bevroren wereld, begeleid door muziek van het Berlijnse elektro-akoestische muziekensemble Brandt Brauer Frick.
De meeslepende virtuele concertserie The Saga of Sage is een coproductie van WeMakeVR en M31 Foundation.
Dit virtuele concert kan gedurende meerdere tijdslots bezocht worden. Bij het aanschaffen van een ticket koop je een ticket voor een tijdslot.
THE SAGE OF SAGE
Woensdag 18 oktober
Melkweg Amsterdam (upstairs)
Meer info + tickets: www.melkweg.nl/sage-of-sage
De eindtijd van onze events staat niet vast en hangt te allen tijde af van het verloop van de avond.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Melkweg Amsterdam, Amsterdam, Netherlands

Tickets

Sharing is Caring: