The Roves (UK) vs. LINK GRAY (OSLO)

Fri Nov 10 2023 at 08:00 pm to 11:00 pm

KAFÉ HÆRVERK | Oslo

KAF\u00c9 H\u00c6RVERK
Publisher/HostKAFÉ HÆRVERK
The Roves (UK) vs. LINK GRAY (OSLO) The Roves (UK) spiller sin første konsert i Norge og Oslo. Bandet har sitt utspring i nordlige deler av London og spiller gitarbasert folk-pop-psych. The Roves har i løpet av sine fem år rukket å slippe tre album og et knippe 7’’. Siste skiva – Needle Factory har gjort de bemerket hjemme på de britiske øyene, i Tyskland og Frankrike og fått de ut på turnéer.

Iggy Pop har spilt de på BBC i en DJ-session, Primal Scream vokalist Bobby Gillespie snakker varmt om de, bandet har delt scene med folk som Nick Waterhouse og Øya-aktuelle Kiwi Jr. Det er lett å trekke linjer tilbake til 60-tallet og senere band fra England som Television Personalities samt band som The Pastels og Teenage Fanclub. Var du glad i Oslo-band som The Tables og det andre som rørte seg på Perfect Pop labelen, så er det bare å kjenne sin besøkelsestid på Kafé Hærverk.
OG FOR ALLER FØRSTE GANG:
LINK GRAY
LINK GRAY er en nykommer og debuterer denne kvelden på Kafé Hærverk. Med medlemmer fra band som The Lust-O-Rama, Peau de Peche, Go-Go Gorilla, the Moods, willy b. review og the Pumps så ligger LINK GRAY musikalsk innenfor sjangrene punk og garage rock'n'roll.
LINK GRAY består av
- Rannveig Sørskaar (vokal)
- Erik Hovde (gitar)
- Terje Bryn (bass)
- Asle Dal (trommer)
Trommestikker er børster støvet av, gitarer er tatt ned fra hylla og stemmebåndene er renset, så bandet sies å være superklare. Du sjekker dem ut selv på Kafé Hærverk!

Youtube:

Facebook: https://www.facebook.com/TheRoves/

Billetter 250 pluss billettavgift.

Event Venue

KAFÉ HÆRVERK, Hausmanns gate 34,Oslo, Norway

Tickets

Sharing is Caring: