The Lovematches (vapaa pääsy!)

Sat Jan 22 2022 at 07:00 pm to 09:00 pm

Juttutupa | Helsinki

Juttutupa
Publisher/HostJuttutupa
The Lovematches (vapaa p\u00e4\u00e4sy!)
Advertisement
The Lovematches on Sanna Björkmanin ja Pasi Rytkösen vuonna 2018 perustama duo. Sanna laulaa ja soittaa haitaria, kazoota sekä lusikoita, Pasi laulaa ja soittaa kitaraa.
Musiikkityyli on pohjimmiltaan americanaa, mutta kaksikon stemmalaulu kaataa genrerajat. Kirittäjinä ovat Gillian Welchin ja David Rawlingsin sekä Alison Kraussin ja Robert Plantin kaltaiset maanläheiset duot.
Duo sai heti uransa alussa runsasta somehuomiota kuukausittain ilmestyneillä musiikkivideoilla sekä koronapandemian alkumetreillä kotisohvalta tehdyillä striimikeikoilla.
Vuonna 2021 Lovematches teki Emsalö Musicille ensimmäisen levynsä “Rescue Songs”. Levy on soinut mukavasti radiossa Skotlantia myöden ja sai lehdissä erinomaisia arvioita. Cd ilmestyi marraskuun lopussa ja vinyyli vuodenvaihteessa.
Levyllä ei ole a- ja b-puolta, vaan slow side ja fast side ja tuo kuvastaa hyvin koko Lovematchesin linjaa: herkän pinnan alla on myös rehvakkampi puoli, joka kaivetaan tarvittaessa esiin.
Juttutuvan keikka on Rescue Songs-vinyylin, tuon musiiikkiformaattien kuninkaan, julkaisukeikka!
Lovtsareiden biisien aihemaailma pyörii vahvasti rakkauden ympärillä, rakastavaisilta rakastavaisille. Jos tanskalaisten lanseeraama hyggeily olisi musiikkigenre, se kuulostaisi The Lovematchesilta.
Keikalla Sannan ja Pasin mukana soittavat Johan Järf kontrabassoa sekä Susanna Hallaste koskettimia.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Juttutupa, Säästöpankinranta 6, Helsinki, Finland

Sharing is Caring: