The KutiMangoes at Musikcafeen

Wed Sep 15 2021 at 08:00 pm to 10:00 pm

Musikcaféen | Copenhagen

Musikcaf\u00e9en
Publisher/HostMusikcaféen
The KutiMangoes at Musikcafeen The KutiMangoes indtager Musikcafeen med deres altid veloplagte blanding af groovy jazz og svedig afrobeat.
⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛
Døre kl 19 / Show kl 20
Køb billet i forsalg: 100 dkk inkl gebyr
Køb billet: https://bit.ly/2WELwN3
Lyt:

OBS! Koncerten er flyttet til Musikcafeen/Huset-KBH.
SCROLL DOWN FOR ENGLISH
⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛
The KutiMangoes har sat gang i festen talrige gange på ALICE, og vi er glade for at kunne byde på koncert fra det altid velspillende og sprudlende orkester i Musikcafeen.
Både herhjemme og i udlandet har de høstet store kritikerroser og begejstret publikum med deres overlegne blanding af afrobeat og jazz, som bandet selv har beskrevet som et møde mellem Fela Kuti, Charles Mingus og Ornette Coleman i København.
Bandet blev dannet i 2012 af Gustav Rasmussen og Michael Blicher. Både live og på plade er The KutiMangoes i en klasse for sig. Deres andet studiealbum, “Made in Africa”, der blev indspillet i Burkina Faso og Mali, høstede da også fremragende anmeldelser. Bl.a. gav GAFFA 5 stjerner og skrev: “Mange forsøger hybrider med Vestafrikas musik, men hos de dygtige danskere er der altså opstået noget, der i min bog giver folk som eksempelvis Damon Albarn baghjul, så det forslår.”
Da deres seneste album, “Afrotropism”, udkom i 2019, blev det ligeledes modtaget med begejstring af pressen. Bl.a. skrev JazzNyt om pladen: The KutiMangoes er et af de bedste livebands på den festlige del af den danske jazzscene. Med Gustav Rasmussen og Michael Blicher i spidsen og et intenst spillende band kommer der helt sikkert svedpletter på skjorten, når de er i huset.”
Kort sagt: Der er garanti for en svedig fest i Musikcafeen for alle med kærlighed for forrygende jazz og afrikanske grooves.
In English:

Formed in 2012, Danish 6-piece The KutiMangoes took West African music and fused it with their own backgrounds. Hailed for their sparkling mix of afrobeat and jazz – which the band themselves have described like a meeting between Fela Kuti, Charles Mingus and Ornette Coleman in Copenhagen – they have thrilled crowds all around the world. Their debut album Afro-Fire (2014) won two Danish Music Awards and took the band to Europe, Asia, Africa & the Middle East. Their latest album “Afrotropism” (Tramp Records, 2019) is a colourful mix with hints of synthesizers, soundscapes and electronic effects. Get ready for an infectious afrobeat party when ALICE presents this exceptional band at Musikcafeen/Huset-KBH.

Event Venue & Nearby Stays

Musikcaféen, Rådhusstræde 13, 3 th, Copenhagen, Denmark

Tickets

DKK 100.0

Sharing is Caring: