The Grenadines [support: Selma Higgins] - VEGA

Fri Sep 24 2021 at 08:00 pm to 11:00 pm

VEGA | Copenhagen

DeepDown Music
Publisher/HostDeepDown Music
The Grenadines [support: Selma Higgins] - VEGA
Advertisement
The Grenadines kysser 70’ernes americana-sol
Døre: 20.00
Koncertstart: 21.00
Billetpris: 165 kr. + gebyr
Til efteråret udkommer The Grenadines´tredje album, hvor den kraftfulde single “We’re Still Young” sætter scenen for et melodiøst og helstøbt album. Singlen er en smuk og organisk folk-sang med klokkespil, saxofon og ørehængende melodilinjer. Sangen fortæller historien om at forfølge sine drømme. Bandet fortæller:
“Den handler om at komme ud af de vante rammer i hverdagen, og at turde hoppe ud i det ukendte. Man er aldrig for gammel til at gå efter drømmen.”

Den danske kvartet har med deres smukke vokalharmonier og fængende omkvæd skabt magiske øjeblikke på de danske spillesteder. Deres friske fremaddrevne americana-sange, der emmer af en svunden tid på den amerikanske vestkyst sender kærlige vibrationer til koryfæer som The Eagles og Fleetwood Mac.

Live skaber The Grenadiens en enestående stemning med deres tilstedeværelse, spontane indfald, musikalske kunnen- og legesyge. Med mere end 60 koncerter på et enkelt år, er bandet godt sammenspillet. Det er blandt andet blevet til festivals-optrædener på bl.a. Smuk Fest, Spot Festival, Jelling Festival og Nibe Festival.
Support: Selma Higgins
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

VEGA, Enghavevej 40, Copenhagen, Denmark

Tickets

Discover more events by tags:

Festivals in Copenhagen

Sharing is Caring: