The Comedy Store - Bremen Teater - 14/5/22

Sat May 14 2022 at 08:00 pm

Bremen Teater | Copenhagen

Live Nation Denmark
Publisher/HostLive Nation Denmark
The Comedy Store - Bremen Teater - 14\/5\/22
Advertisement
AFTENENS VÆRT: MOLLY THORNHILL
THE COMEDY STORE PRÆSENTERER:
BEN NORRIS, DALISIO CHAPONDA & PAUL SINHA
LØRDAG 14. MAJ 2022
BREMEN TEATER
The Comedy Store er klar med navnene til det tredje af deres fire tilbagevendende shows i Bremen Teater.
Med to shows overstået i henholdsvis november 2021 og februar 2022 er The Comedy Store godt på vej til at cementere en plads som ”go-to”-begivenheden for fans af engelsksproget comedy i København. Nu er det kendte comedy-koncept klar med line-uppet til show #3. Det kommer til at bestå af:
Ben Norris (UK)
Ben Norris er en meget rutineret og ekstremt respekteret stand-up-komiker. Han har optrådt med comedy siden 1993 og er kendt for sin yderst tilbagelænede tilstedeværelse på scenen. Sammen med en naturlig evne til at improvisere, såvel som ekstremt skarpt materiale, leverer Ben stand-up på allerhøjeste niveau. Andre interessante ting at vide om Ben: han er skuespiller Martin Freemans fætter og er far til trillinger.
Dalisio Chaponda (Malawi)
Med mere end 300 millioner visninger på sine stand-up-videoer er Daliso Chaponda, udover at være komiker, også forfatter, producent og vært på sit Rose d’Or-nominerede BBC Radio 4 show ’Citizen of Nowhere’. Daliso blev kendt da han var med i Britain’s Got Talent hvor han blev finalist i 2017. Derfra gik karrieren hurtigt opad og han blev ekstremt populær på både YouTube og Facebook for sine sjove indslag.
Paul Sinha (UK)
Paul Sinha, der tidligere har været læge og har indiske rødder, hiver jokes op af hatten der både omhandler hans kulturarv, såvel som hans abrupte karriereskift. Sinha startede med at optræde med stand-up da han arbejdede som læge på et hospital i London og er sidenhen begyndt at optræde både på TV, radio og har sågar været en del af Edinburg Fringe.
Om The Comedy Store:
The Comedy Store er beskrevet som fødestedet for alternativ comedy i Storbritannien og har været et springbræt og startskud for utallige stand-up stjerneres karriere, såsom Michael McIntyre, Eddie Izzard og Jimmy Carr. Nu udvides det kendte comedy-brand til resten af Europa og vil præsentere de klareste stjerner fra den britiske stand-up scene i forskellige byer rundt om på kontinentet.
The Comedy Store fik sin København-debut på Bremen Teater i november 2021. Det er ligeledes Bremen Teater der vil lægge scene til det det kommende show der finder sted lørdag 14. maj 2022. Det bliver en aften med ren, ufiltreret comedy fra nogle af de allerbedste internationale comedy-talenter.
Billetpriser: 160 kr. + gebyr
Billetsalget er i gang via livenation.dk og ticketmaster.dk
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Bremen Teater, Nyropsgade 39-41, Copenhagen, Denmark

Tickets

Discover more events by tags:

Comedy in Copenhagen Nonprofit in Copenhagen

Sharing is Caring: