The Afghan Whigs | Parkteatret | Pres. av Lüger

Mon Aug 01 2022 at 08:00 pm

Parkteatret | Oslo

Parkteatret
Publisher/HostParkteatret
The Afghan Whigs | Parkteatret | Pres. av L\u00fcger
Advertisement
Uttrykket originalt kan lett misbrukes, men når det kommer til Cincinnati-bandet The Afghan Whigs, er det ingen tvil om adjektivets gyldighet. På 90-tallet, da de fleste alternative rockband skulte til Neil Young, Raincoats eller Meat Puppets for inspirasjon, var Greg Dulli og bandkameratene mer interessert i soul, funk og jazz. Av Motown, Stax og Isaac Hayes. Interesser som gjorde musikken deres mer nyansert enn de fleste av kollegene. Så har de da også i vokalisten Greg Dulli, en frontperson som med sin karakteristiske stemme har løftet bandet det lille ekstra, og gjort dem viden kjent som et «fantastisk liveband med en superkarismatisk frontfigur».

The Afghan Whigs har kanskje aldri nådd de virkelig brede massene, men deres fans tilhører den sjeldent hengivne sorten. Debuten «Up In It» (1990), det ikoniske «Gentlemen» (1993), «1965» (1998) og det siste albumet «In Spades» fra 2017, er bare noen av årsakene til at The Afghan Whigs kultstatus aldri har sluknet!

Med den nye ultrafengende singelen «I’ll Make You See God», befester bandet sin unike posisjon, og med den i bagasjen, har The Afghan Whigs nå annonsert en ny turné og konsert i Oslo på Parkteatret. Vi sees 1. august!
Billetter 360,- + avg.
I salg via Ticketmaster fra 18.03 kl. 12.00:
https://www.ticketmaster.no/event/686219
18-års aldersgrense
Dørene åpner kl. 20.00
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Parkteatret, Olaf Ryes plass 11, Oslo, Norway

Tickets

Sharing is Caring: