Thåström / Oslo Spektrum / Pres. av Luger

Sat May 07 2022 at 06:30 pm

Oslo Spektrum Arena | Oslo

Th\u00e5str\u00f6m \/ Oslo Spektrum \/ Pres. av Luger
Advertisement
Thåström er alltid på vei. Det har han vært i fire tiår nå. Alltid nysgjerrig, alltid relevant og alltid høyst tilstedeværende. Den 24. september slipper Thåström en ny singel, og neste år reiser han ut på turnè.
Billettene slippes onsdag 25. august kl. 10:00 via Ticketmaster: https://www.ticketmaster.no/event/670501
“Om vi nånsin behövt ett mirakel så kan det få komma nu” messer Thåström på sin låt «Centralmassivet» fra hans seneste studioalbum med samme navn, og det er vanskelig å tenke seg en tid da denne såre bønnen om håp og forandring føltes mer presserende enn akkurat nå. Thåström kastet ut en livbøye under pandemien i form av det Grammis-nominerte livealbumet «Klockan 2 på natten, öppet fönster…» og nå er det på tide med flere gode nyheter - i løpet av høsten kommer enda mer ny musikk fra Thåström . Singelutgivelsen 24. september er første smakebit av Thåströms ellevte studioalbum som slippes i november.
Thåströms liveopptredener eksisterer i grenselandet mellom fantasi og virkelighet - en tung og hensynsløs musikalsk opplevelse som stadig overrasker. Lørdag 7. mai er han igjen klar for å bergta oss i Oslo Spektrum.
Bill. kr. 545,- (stå) / 595,- (sitte) + avgift
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Oslo Spektrum Arena, Sonja Henies plass 2, 0185 Oslo, Norway, Oslo, Norway

Tickets

Sharing is Caring: