TELTHÁZ! Hot Men Dance-Túlóra // Budapest

Sat Feb 04 2023 at 06:30 pm

REMIX RETRO DISCO | Budapest

Hot Men Dance
Publisher/HostHot Men Dance
TELTH\u00c1Z! Hot Men Dance-T\u00fal\u00f3ra \/\/ Budapest
Advertisement
2023.02.04. Hot Men Dance, Budapest, REMIX RETRO DISCO
Jegyek: https://webshop.hotmendance.com/hu/
Itt a várva várt Magic Mike film harmadik része és mi sem tétlenkedünk! Ismét egy új és lebilincselő előadással érkezünk hozzátok! Mondhatni szó szerint lebilincselő lesz, ugyanis az idei év a rossz kislányok éve és a rend őrei mindent meg fognak tenni, hogy mindenki megkapja a méltó büntetését! De hogy ne legyünk egyből ennyire szigorúak egy csapatnyi rendőrre érkezik még egy csapatnyi katona is, ami szem szájnak ingere. Ha esetleg valaki nagyon „elázna” biztosítjuk a megfelelő „tűzoltást” is Matteo személyében. Na jó, vegyünk vissza egy picit és kezdjük előröl… Szóval, nemzeti balett előadásunk jó lesz és visszafogott, mint ahogy, azt tőlünk megszokhattátok! Verejtéktől izzadó jó munkás emberek mutatják meg, hogy kell valakit normálisan helyrerakni, illetve „valamit” bocsánat. A bujaság az érzékiség a romantika, a tánc, és a szerelem sem hiányozhat repertoárunkból! Jönnek a végtelenül szenvedélyes latin szeretők, akik igazán tudják hol kell szeretni! Érkezik Mr. Grey a bujaságot és izgalmat rejtő játszószobával. Itt egy picit tátva marad a száj, de tartunk egy kis szünetet, így lesz idő feldolgozni a látottakat. Ezután érkezik a hattyúk dala második felvonása, ahol egy csapat tengerésztiszt fog a kegyeitekért harcolni, kiválasztjuk az est királynőjét majd egy amerikai fiú csapat kápráztat el benneteket és természetesen jönnek a jobbnál jobb szóló produkciók . Ezenkívül sok-sok új műsorral, interakciókkal és meglepetésekkel várunk benneteket!
Egy teljesen új show-val készülünk amit 2,5 órában élvezhettek! 11 fergeteges show, egyedülálló látvány, maximális kényeztetés, Las Vegasi hangulat!
Ez az a hely ahol igazán elengedheted magad! Szabadulj meg a gondoktól vagy csak csináljatok egy züllött csajos bulit! Garantáljuk hogy felejthetetlen élményben lesz részed!
Az est folyamán végig gondoskodunk rólatok. A hangulat fokozásáról Matteo Gomes és Pietro Jackson revütánc világbajnok gondoskodik.
"Ezt minden nőnek látnia kell!"
Várunk benneteket sok szeretettel!
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

REMIX RETRO DISCO, Teréz körút 55-57,Budapest, Hungary, Budapest, Hungary

Tickets

Discover more events by tags:

Entertainment in BudapestParties in Budapest

Sharing is Caring: