TELTHÁZ! Fröccs Tari Annamáriával: Ünnepeld a sikered!

Sun Oct 17 2021 at 07:00 pm

Momentán Társulat | Budapest

Moment\u00e1n T\u00e1rsulat
Publisher/HostMomentán Társulat
TELTH\u00c1Z! Fr\u00f6ccs Tari Annam\u00e1ri\u00e1val: \u00dcnnepeld a sikered!
Advertisement
Interaktív lélekbúvárkodás. Szórakoztató szituációk kapcsolatainkról – a kigabalyodásban segít pszichológus szakértőnk.
Fröccs Tari Annamáriával: Ünnepeld a sikered! Hogyan éljük meg saját és mások sikereit?

Képzeld el, hogy éppen valóra váltottad egy régi álmodat. Sikerült, lefutottad, megírtad, leadtad, elvégezted. Hogyan ünnepelsz? Kiknek "mered" elmondani, és kik azok, akik előtt inkább szerénykedsz, vagy akár be sem vallod, nehogy rosszul érezzék magukat? A te sikered mások számára hátrány? Lehetsz büszke magadra? Megkérték a kezed, de nem szívesen mondod el a testvérednek, mert ő már évek óta vár a lánykérésre? Előléptettek, de félsz, hogy a kollégáid nem örülni fognak a sikerednek, hanem rosszul esik nekik? Tekintettel kell lenni azokra, akiket nehezen érint a sikered?
És mi a helyzet akkor, ha másnak sikerül, nekem pedig nem? Én hogy viszonyulok mások sikeréhez? Tudok örülni neki, vagy csak arra emlékeztet, hogy én miért nem tartok még ott? Miért nem velem történt, miért nem nekem jött össze végre, miután annyit küzdöttem? Vajon a másik sikere csak arra emlékeztet, hogy én egy kudarc vagyok? Jogos az irigység, a féltékenység, amit ilyenkor érzek? És mit lehet ezzel kezdeni?
A sikerhez való viszonyulásunkról beszélgetünk és játszunk Tari Annamáriával október 17-én, vasárnap. És természetesen, mint mindig, most is nagyon kíváncsiak vagyunk a ti gondolataitokra, érzéseitekre, kérdéseitekre. Nektek mi a siker?

A Fröccs című előadásban a Momentán Társulat mindennapi élethelyzetekre improvizál. A téma mindig más, de a módszer közös: jellegzetes szituációkat, életszerű jeleneteket játszunk a jól ismert problémák kapcsán, mindig az adott közönség ötletei alapján.
Bemutatunk alternatív viselkedési formákat, végigjárjuk egy-egy helyzet különböző lehetséges kimeneteit. Követhetjük mindennapi hőseink útját a jövőbe, vagy éppen visszamehetünk a múltba, hogy felderítsük: mi az oka ismétlődő konfliktusaiknak, hol gyökereznek rosszul működő viselkedési mintáik.
Az imprószínházi eszközök és a közönség ötletei, tapasztalatai minden este új darabot írnak. Célunk, hogy humorral, nyitottsággal és empátiával nézzünk rá problémáinkra.
Egyedi recept a la Momentán: 1 deci pszichológia, 2 deci játék.
Megnevettet és felszabadít. Néha kicsit fejbe vág, de már alig várod a következőt.

Praktikus információk:
Előadásunkon dinamikus árazással alakítjuk az árakat. Ez azt jelenti, hogy az alapárnál alacsonyabb és magasabb árak is lehetségesek az előadásokra, a kereslet-érdeklődés alapján. Az előadás alapára: 4000 Ft.
Az előadás hossza: kb. 2,5 óra (19:00-21:30), egy szünettel.
A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.
A színháztermet negyed órával az előadás előtt nyitjuk.
A színházi büfé az előadás előtt egy órával nyit.
Várunk szeretettel!
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Momentán Társulat, Ó utca 4., Budapest, Hungary

Sharing is Caring: