TELT HÁZ! Hadik Brunch Kajdi Csabával

Sat Nov 27 2021 at 11:00 am

Szatyor Bár és Galéria | Budapest

Hadik
Publisher/HostHadik
TELT H\u00c1Z! Hadik Brunch Kajdi Csab\u00e1val
Advertisement
A nagy Cyla-sztorit, Kajdi Csaba élettörténetét Papp Gergő Pimaszúrral közösen írták meg, aminek bemutatójára várunk titeket szeretettel a Hadik Brunchra! Kajdi Csabával Ott Anna a sorozatszerkesztője beszélget.
„Kajdi Csaba János, az ismert modellügynök és rajongott influenszer, Annamária és György második fiúgyermeke 1974. augusztus 31-én született Budapest IX. kerületében…
Na, ez nem egy ilyen életrajzi könyv lesz.
Egyfajta road movie, illetve esetünkben inkább road book. Napokat és heteket töltünk együtt itthoni fontos állomásokon és meghatározó külföldi helyszíneken. Például Pesten és Budán, Párizsban és a tervek szerint Nizzában. A könyv megírásának idejére – ahogy azt a korábbi tévésorozatban másokkal is megtette egy-egy napra – Pimaszúr beléköltözik.
Eléggé izgalmas vállalkozás mindkettőnknek. Nyaralunk, bulizunk, főzünk, utazunk. Mindvégig sztorizunk, együtt sírunk és együtt nevetünk, mert közben folyamatosan felidézzük a legfontosabb eseményeket, helyszíneket, barátokat és szerelmeket, élményeket, érzéseket, balhékat, kudarcokat és sikereket. És közben nem fogom véka alá rejteni, milyennek látom én őt – a sokszor kicsit sem könnyű, végtelenül érzékeny és intelligens palit – ennyire testközelből.
Arany-drága Követő-rajongó! Kövessetek most minket ezen az olykor felkavaró, de összességében mégis roppant szórakoztató élettörténeti és lelki utazáson.
Vagy ha nem, hát TAKA!”
Papp Gergő – Pimaszúr
Kapunyitás: 10.00
Brunch: 10.00-11.15
A beszélgetés kezdete: 11.00
Jegyvásárlás: https://oneticket.hu/hadik-brunch-kajdi-csabaval-6925
A programot az aktuális járványügyi szabályok figyelembevételével szervezzük meg.
Az eseményt az NKA támogatja.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Szatyor Bár és Galéria, Bartók Béla út 36., Budapest, Hungary, 1111, Budapest, Hungary

Tickets

Discover more events by tags:

Brunch in BudapestEntertainment in Budapest

Sharing is Caring: