TEKSTILFABRIKKEN // CPH STAGE

Sat Jun 04 2022 at 08:00 pm to 09:30 pm

Anemonen | Herlev

BODY BANQUET
Publisher/HostBODY BANQUET
TEKSTILFABRIKKEN \/\/ CPH STAGE
Advertisement
Dag efter dag, døgnet rundt, dyppes tekstiler i det store farvebassin med indigoblå farve på en tekstilfabrik et sted i Norden. Selv når fabrikkens ansatte går hjem om aftenen, forbliver deres hænder blå: en uniform, de aldrig kan tage af. En morgen møder chefen ikke på arbejde, og det viser sig, at fabrikken er nedlukningstruet. I protest beslutter de ansatte sig for at flytte ind på den store fabrik. Nu vil de skabe noget nyt. Men hvem skal de lytte til, hvad skal de gøre? Kan de undslippe de spor, fabrikken har sat på deres kroppe?
TEKSTILFABRIKKEN er moderne dramatik skrevet og performet af det nordiske teaterkollektiv, Body Banquet. Det er en fortælling om menneskers længsel efter et alternativ til det eksisterende, et liv uden chefer og autoriteter, og spørgsmålet om, hvorvidt et sådant alternativ overhovedet kan eksistere.
Instruktør: Anastasia Nørlund
Dramatiker, koreograf: Body Banquet
Medvirkende: Amalie Bergholdt Hansen, Idunn Gismerøy Ekker, Benjamin von Bothmer, Tuva Börgö, Alexandra Magneby, Hedvig Hanson Johannesson, Matilda Söderhäll, Zackarias Bergsteinsson, Tilde Hamrén, Lina Frank, Klara Asta Kirk
Projektet er støttet af Kulturpuljen Aalborg Kommune, Unges Møde Med Kunsten (UMMK), Kulturpuljen Ærø Kommune, Kulturpuljen Odense Kommune, Ingeniør N.M. Knudsends Fond, Kalmar Kommun, föreningen Scenkonst för alla, KulturUngdom, Nordiska Teaterskolan og Nordiska Folkhögskolan.
Forestillingen foregår på dansk, svensk og norsk.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Anemonen, Suhmsgade 4,Copenhagen, Denmark, Herlev, Denmark

Tickets

Sharing is Caring: