Tegneteknik med Signe Parkins

Sat May 21 2022 at 10:00 am to Sun May 22 2022 at 04:00 pm

Svend Aukens Plads | Herlev

HK grafisk kommunikation
Publisher/HostHK grafisk kommunikation
Tegneteknik med Signe Parkins
Advertisement
På weekendens workshop tegner vi blomster og planter. Gennem øvelser, der styrker koncentration og nærvær, går vi i dybden med de grundlæggende forudsætninger for at kunne tegne. Vi laver registreringsøvelser og træner vores evne til at se, så det vi tegner kommer til at stemme overens, med det vi ser.
At arbejde med stregen og få opbygget en stærk linjeføring vægtes højt i workshoppen. Hver dag introduceres nye tegneøvelser. Undervisningen er øvelsesbaseret og målet er, at alle tilegner sig metoder og redskaber, der gør det nemmere at tilgå frihåndstegning.
Meld dig til her:
https://www.hk.dk/aktuelt/kalender/D2292243619
Signe Parkins er uddannet illustrator fra Designskolen Kolding?i 2007. Parkins har vundet særlig stor anerkendelse for sine serielle billedfortællinger, og vandt i 2018 Pingprisen for ‘Årets bedste tegneserie’ og modtog sidste år Kulturministeriets Illustartorpris for arbejdet med billedbogen Blomsten som elsker mig.
Hun har udgivet flere eksperimenterende bøger og været udstillet i forskellige sammenhænge. Hun har stor erfaring som underviser i akvarel og tegning.
Materialeliste:
Blyanter
Viskelæder
Fineliners, str. 0.2, 0.4 (også gerne flere str.)
Dine yndlings tegneting. Også gerne farver :-)
Materialeliste:

PRIS:
Det er gratis at deltage for HK grafisk kommunikations medlemmer, men hvis du udebliver uden afbud, vil vi opkræve et NO-SHOW-FEE på 1500 kr. Beløbet svarer til udgiften pr. deltager. Vi har indført gebyret på grund af høj efterspørgsel og begrænsede pladser på vores arrangementer.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Svend Aukens Plads, Svend Aukens Plads 11,Copenhagen, Denmark, Herlev, Denmark

Tickets

Discover more events by tags:

Workshops in Herlev

Sharing is Caring: